Now Reading
Ce e mai bine pentru mine?

Ce e mai bine pentru mine?

Va scriu in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat. Cu o saptamana inainte sa nasc, am aflat ca sotul meu ma inseala. Nu a fost ceva ocazional, din pacate am amanunte dureroase pentru mine, aflate de la el. In prima faza, adica atunci cand am aflat l-am iertat, am spus ca a fost o greseala. Eram in stare de soc, nicioadata nu mi-as fii imaginat ca ma va insela. Am nascut o fetita minunata si am crezut ca va fii bine, insa din pacate nu pot uita ceea ce a facut. Acum ca lucrurile s-au mai asezat simt furie, ma simt dezamagita, tradata, nu mai am incredere. Nu stiu ce sa fac. Eu as divorta, dar oare imi va fii mai bine fara el? Sufleteste vorbind, nu material. A trecut ceva timp si tot nu pot sa cred ce a facut, aproape sub ochii mei. Nu pot accepta ca in timpul sarcinii mele in loc sa aiba grija de mine a avut de altcineva grija. Noi am avut o casnicie aproape perfecta si de aceea durerea e asa mare. In orice caz cum a fost nu o sa mai fie nicioadata. Cum sa fac sa realizez ce este mai bine pentru mine? Au trecut cateva luni si nu este mai bine, in permanenta vreau sa ii reprosez, nu pot uita ca m-a umilit si si-a batut joc de mine si de noi.

Intrebare pusa de: PINZARIU, 21

Raspunsul psihologului:

Este bine ca faptele sa fie precedate de cuvinte. Inainte de a trece la actiune, este recomandabil sa vorbesti cu el despre ce s-a intamplat. Spune-i cum te simti, ce trairi au starnit in tine atitudinile si actiunile lui. Incearca de asemenea sa-l asculti si pe el. Poate ca intentia lui nu a fost aceea de a te umili, de a-si bate joc de tine.

Este cert insa ca nu mai poti pastra fantezia despre cuplul vostru in care ai trait pana sa afli de legatura sa extramaritala. Barbatul de acum nu mai este barbatul care era in mintea ta inainte sa afli aceste lucruri. Exprima-ti furia, asculta-l si pe el, reflecteaza si exploreaza in ce masura poti incepe un nou scenariu de viata alaturi de barbatul care este el acum.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top