Now Reading
Este destul de incalcita situatia dv.

Este destul de incalcita situatia dv.

Sunt divortata, locuiesc cu fostul meu sot si sunt insarcinata in 7 luni. Am divortat de comun acord deoarece sotul meu avea o relatie cu o prietena de familie. M-am intors acasa la el spunandu-mi ca a terminat-o cu persoana aceea. Desi insarcinata, el inca pastreaza legatura cu aceasta persoana. Ea il cauta in permanenta. Eu am clacat si vreau sa ma departez de el dar nu vreau ca ulterior sa ma acuze ca l-am tinut departe de copile dispus sa facem terapie de familie pentru a ne salva familia. Imi puteti recomanda un cabinet sau un medic la care putem apela? Va multumesc anticipat, Anca Voicu

Intrebare pusa de: Anca, 31

Raspunsul psihologului:

Este destul de incalcita situatia dv si intr-adevar ar merita sa stati de vorba cu cineva pentru a va ajuta sa va clarificati emotiile pe care le nutriti unul fata de altul si ce solutii vedeti la aceasta situatie. Va trebui sa va clarificati si pozitia pe care copilul a avut-o sau inca o are in acest ‚joc’ de putere.

Nu stiu daca sunteti sau nu din Bucuresti. Aici exista un numar destul de mare decentre care ofera ajutor in terapia de cuplu. Desigur, Centrul Mindcare, acolo unde lucrez si eu, ofera acesti tip de ajutor cuplurilor interesate de comun acord in vederea intelegerii si solutionarii, indiferent de ce cale se alege, a situatiilor de ‚criza emotionala’. Ne gasiti atat pe internet la www.mindcare.ro sau la telefon 0753.535.385.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top