Now Reading
Exista in viata mea un alt barbat

Exista in viata mea un alt barbat

Sunt casatorita de 15 ani si am un copil de 6 ani (baiat). Casnicia mea nu pot sa o descriu prea mult, sotul este un om bun, dar exista in viata mea un alt barbat. Relatia pe care o am este de 2 ani si 6 luni si ne iubim enorm. Sotul meu stie de relatia pe care o am, am deschis divort si el nu este de acord. Acum un an am incercat sa vorbesc cu el si i-am spus ca nu il mai iubesc, ca oricum intre noi nu mai exista dragoste de mult timp, dar nu a vrut sa inteleaga. Ma simt vinovata fata de el, nu m-a inselat niciodata dar nici nu a facut ceva ca sa ma recucereasca. Imi este mila de el cum se chinuie si ma gindesc la Alexandru (baiatul nostru) cum ar reactiona daca ne despartim definitiv. Nu stiu ce sa fac .

Intrebare pusa de: C., 37

Raspunsul psihologului:

Este foarte posibil ca sotul Dvs sa fie o personalitate dependenta. Este foarte posibil sa vada in Dvs mai mult o mama decat o sotie, iar el sa se simta asemeni unui copil neajutorat care se afla acum in situatia de a fi abandonat. Celalalt barbat v-a facut probabil sa redescoperiti femeia din Dvs. In astfel de situatii, multe cupluri din Vest aleg nu divortul, ci separarea. Cei doi soti agreeaza sa se separe pentru o anumita perioada de timp si sa isi testeze astfel sentimentele. Unii ajung sa divorteze, altii decid sa revina la viata de cuplu. Puteti incerca aceasta varianta. In felul acesta, vedeti cum este si viata in cuplu cu celalalt barbat.

Cat priveste copilul, acesta oricum simte ca ceva nu este in ordine intre parintii sai. Daca i se va explica clar situatia si faptul ca separarea voastra nu inseamna ca il veti iubi pe el mai putin, va intelege..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top