Now Reading
M-am atasat enorm de mult de profesoara mea de romana

M-am atasat enorm de mult de profesoara mea de romana

Am si eu o confuzie in inima, pe care logica mea nu o intelege. M-am atasat enorm de mult de profesoara mea de romana si nu pot nicicum sa mi-o scot din cap. Tin foarte mult la ea,chiar a devenit cea mai importanta persoana pentru mine. Este modelul meu in viata, este perfectiunea intruchipata, este absolutul. M-a ajutat foarte mult, a avut cel mai mare impact asupra vietii mele, m-a ajutat sa gasesc drumul cel bun cand toata lumea mi-a intors spatele si a crezut ca sunt un caz pierdut. Acum insa ea a plecat de la scoala si o vad foarte rar. Odata cu plecarea ei, a luat cu ea o parte din mine, din inima mea. De atunci simt un gol imens in suflet, pe care nu o pot umple nicicum. Nu ma simt in pielea mea, parca lipseste esenta vietii mele, nu mai regasesc persoana care eram cand era alaturi de mine. Va rog frumos, ajutati-ma.

Intrebare pusa de: F, 19

Raspunsul psihologului:

„….In privinta relatiei cu doamna profesoara ar fi ceva de comentat: intensitatea sentimentelor fata de aceasta si dependenta pe care pareti sa o aveti in raport cu ea. Ma gandesc la rolul pe care i-l atribuiti, la relatia pe care, odata cu terminarea scolii, va va fi foarte greu sa o continuati.

Poate ca ar fi important sa gasiti persoane din anturajul dv, prieteni, rude pe care sa le investiti cu macar o parte din functiile de sprijin emotional pe care in acest moment le atribuiti doamnei profesoare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top