Now Reading
Menaj   trois

Menaj   trois

Sunt impreuna cu viitorul meu sot (ne vom casatori anul acesta) de aprroape 6 ani. Din cauza faptului ca eram din orase diferite am stat vreo 3 ani tot la distanta, dar am avut incredere amandoi unul in altul si cred ca asta a fost cel mai solid mod de a a face relatia sa mearga mai departe. Niciodata nu mi-a dat nici un motiv. Ne iubim foarte mult.

De un an ne-am mutat impreuna, insa pt ca firma ii plateste cheltuielile pt apartamentul in care stam, a mai fost adusa in casa cu noi si o fata de varsta cu mine. Ei lucreaza la cativa km distanta de oras si pleaca impreuna dimineata, se intorc acasa impreuna ceea ce mie nu imi e deloc linistitor. Toate gesturile ei dau dovada ca il place.

Eu ma consum foarte mult, la inceput ma certam zilnic cu el, analizam fiecare gest marunt si ii puneam o multime de intrebari. Il innebunisem. El mereu imi spune ca nu trebuie sa imi fac griji ca ma iubeste f mult si ca ma consum degeaba. Ea e genul care are foarte multa incredere in ea, face lucrurile gandit si anticipeaza lucrurile. Uneori am impresia ca face astfel incat sa bage cearta intre noi doi. Eu sunt o fire sensibila, blanda si mai am de lucrat la capitolul increderea de sine.

Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce atitudine sa iau fata de ea, dar si fata de iubitul meu pe care il iubesc foarte mult.

Intrebare pusa de: Roxana, 24

Raspunsul psihologului:

Situatia in sine ( 3 intr-un apartament) reprezinta intr-adevar un risc.

Intrucat intentionati sa va casatoriti, ar fi util sa va ganditi serios si la posibilitatea de a locui doar voi doi (chiar daca asta implica cheltuieli mai mari). V-ati gandit la aceasta posibilitate? Probabil ca da, dar ati amanat momentul. Si unde plasati acest moment in viitor? In cat timp veti locui doar voi doi? In 3 luni? Intr-un an? Nu stiti exact cand? Se spune ca acolo unde exista vointa, exista si putinta.

Sau, foarte probabil, exista motive inconstiente pentru a intretine aceasta situatie?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top