Now Reading
Mi-e frica sa nu raman pe drumuri

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Mi-e frica sa nu raman pe drumuri

Sunt intr-un impas al vietii la care nu m-am asteptat niciodata! Am plecat din Romania acum 4 luni pentru barbatul iubit si m-am regasit in strainatate singura, fara job si cu o viata inexistenta! Am facut tot ce am putut sa-mi gasesc de munca dar nu se poate. In Romania sunt plina de datorii si daca m-as intoarce nu as avea posibilitatea sa le platesc. Acum traiesc cu frica ca voi fi data afara din casa lui si voi ramane pe drumuri deoarece se pare ca nu ne mai suportam. Nu stiu cum sa trec peste acest moment si nici ce decizie sa iau!

 

Intrebare pusa de: onea, 28

Raspunsul psihologului:

4 luni este un interval scurt cand vine vorba de gasirea unei slujbe. Mai insistati!
Desigur ca aveti si optiunea de a va intoarce in Romania, unde sa faceti ce faceati inainte de a pleca. Insa ati putea sa va ganditi cu ce s-au schimbat lucrurile de cand ati ajuns acolo. Cum se face ca inainte de a pleca din Romania lucrurile stateau mai bine in cuplul dvs, si oare care este motivul pentru care ati ajuns „sa nu va mai suportati” ?
Incercati sa discutati cu el sincer si, daca se poate, fara reprosuri, despre ce anume va doriti unul de la celalalt si sa dati amandoi raspunsuri la intrebarile de mai sus.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!