Now Reading
Nu reusesc sa ma adun

Nu reusesc sa ma adun

Ma nmesc Zaharescu Elena, 36 ani, sunt fizioterapeut. As vrea sa stiu ce ati putea recomanda pentru nelinistea mea in privinta diagnosticului mastoza fibrochistica. Am facut ecografie, iar medicul mi-a recomandat un chirurg de la Bucuresti care m-a vazut si a fost de acord sa ma opereze. A spus, insa, ca ma opereaza cind ma hotarasc eu. De aici am facut o usoara depresie. Am fost la endocrinolog si mi-a prescris diufaston si mastodinon, am fost si la un medic homeopat care mi-a spus ca am facut cea mai buna alegere ca nu m-am operat si am urmat un tratament homeopat. Problema este ca nu reusesc sa ma adun si tot ma gandesc ca poate fi si mai rau. As vrea sa trec mai usor peste asta ptentru ca am intilnit foarte multe femei care au aceasta dereglare si nu le sperie deloc. Plus ca vreau sa ma inscriu si la facultatea de psihologie si deabia astept sa incep. Astept raspuns. Va multumesc.

P.S. Cam de vreun an am si o artroza instalata pe umarul sting exact pe partea stinga unde am descoperit nodulul la san si cum iau antiinflatoare ma lasa si umarul si dispare si nodulul (la ecograf s-au vazut mai multi).

Intrebare pusa de: Elena, 36

Raspunsul psihologului:

Mesajul tau m-a surprins prin abundenta de detalii somatice si medicale. De obicei, un astfel de mesaj este adresat unui medic, nu unui psiholog. Banuiesti cumva ca problemele tale de sanatate sunt psihosomatice, generate pe fond psihic?

Este foarte posibil. Ipoteza mea este ca la originea problemelor tale se afla o relatie dificila cu mama. Este doar o ipoteza, dar merita investigata in cadrul unui proces terapeutic..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top