Now Reading
Simplul te iubesc

Simplul te iubesc

Sunt cu cineva de doi ani iar inainte am fost prietenii cei mai buni pentru alti doi ani. Acum a ramas „prietena” mea cel mai buna si pasiunea mea cea mai profunda. Il iubesc foarte mult si stiu ca si el pe mine, gesturile vorbesc in fiecare zi pentru el. Si totusi nu mi-a spus niciodata „te iubesc”. Iar cand l-am intrebat daca ii e greu sa spuna sau chiar nu simte, mi-a zis ca nu poate sa spuna. De fiecare data cand am deschis subiectul, parca amuteste. Si daca il intreb ce simte pentru mine, amuteste. Oare de ce ii e greu sa spuna ?

Intrebare pusa de: Oana, 23

Raspunsul psihologului:

Am un sentiment ciudat. Nu il „vad” si nu-l „aud” pe prietenul tau. Aud sentimentele tale pentru el si sunt intr-adevar foarte frumoase, dar nu pe il aud pe el. Vreau sa spun ca nu l-ai descris, nu l-ai „citat” in niciun fel, nu mi-ai spus nimic despre personalitatea lui.

Inclin sa cred ca stie (si ii place) sa te asculte, este usor sa mi-l imaginez gravitand tacut in jurul tau, evitand autodezvaluirea. Se pare ca se teme foarte mult de emotii si de cuvinte.

Daca vei fi mai putin preocupata de tine si de ceea ce iti doresti tu, si mult mai curioasa sa-l cunosti pe el, daca il vei incuraja sa vorbeasca despre ce ii place lui, nu numai despre ce iti place tie, la un moment dat va putea sa iti vorbeasca si despre ceea ce simte pentru tine.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top