Now Reading
Vreau sa gasesc calea cea buna

Vreau sa gasesc calea cea buna

Sunt intr-o relatie cu un barbat insurat, ne vedem foarte rar, am inceput aceasta la 2 ani de cand ne-am cunoscut, dupa lungi analize proprii si cred nu numai. Este multa suferinta dar si fericire pe care nu am mai cunoscut-o pana acum. Il iubesc si spun aceasta cu toata convingerea. Sunt multe lucruri de detaliat dar nu stiu exact cat pot sa va „deranjez” cu problema mea. Practic o intrebare clara nu am. Sunt momente cand stiu ce vreau si altele cand nu. Ce as dori sa-mi puteti transmite este acea lumina a unui om detasat si competent care sa ma ajute pe mine sa continui… in ce sens, nu stiu nici eu. Va multumesc!
PS : In masura in care imi spuneti ca pot sa va dau detalii am s-o fac. Chiar as fi vrut sa gasesc un psiholog, sa ma duc la el, dar am considerat ca nu e chiar nevoie, pot sa imi revin singura, sa gasesc resurse interne. Nu consider eu ca sunt intr-o stare depresiva. Mai am momente de tristete dar trec… Nu asta e problema. Problema e ca vreau sa gasesc calea cea buna, cu un pic de ajutor. Va multumesc!

Intrebare pusa de: Gentiana, 0

Raspunsul psihologului:

Este adevarat ca marea majoritate a oamenilor apeleaza la psihoterapie in situatie de criza, dar nu trebuie sa asteptam sa ajungem in acest punct. Merita sa apelezi la un psihoterapeut si pentru a-ti clarifica anumite lucruri, pentru a-ti pune ordine in ganduri. A discuta in prezenta cuiva detasat si competent (cum foarte bine spui tu) despre ceea ce te framanta este o experienta foarte diferita de cea a discutiei cu un prieten sau a discutiei cu tine insati..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top