Now Reading
Legea atracției, în cei mai simpli termeni

Legea atracției, în cei mai simpli termeni

loredana-vlădăreanu

Era vară. Mergeam spre mare. Ne-am oprit la o benzinărie. Mi-am luat o cafea și câteva reviste. Am pornit la drum şi am deschis Psychologies. O răsfoiam și mă gândeam, citind, că mi-ar plăcea să scriu și eu cândva în această revistă.

Apoi s-a făcut iarnă. Venea Anul Nou. M-am așezat să pun pe hârtie ce îmi doresc pentru anul care vine. Şi, la punctul 4 am simțit așa: să scriu regulat într-o publicație, online sau print, despre lucruri care să-i ajute pe oameni în evoluția lor.

În urmă cu ceva timp, eram la un prieten. Fiul lui se juca cu o cutie de chibrituri și ne spunea că acea cutie este mașinuța lui galbenă. La un moment dat, ni s-a făcut sete și am mers la un magazin. Fiul lui și-a dorit o pungă de pufuleți cu surprize. Am ajuns acasă și a deschis surpriza din punga de pufuleți: era o mașinuță galbenă! „Uite, e mașinuța mea galbenă!

Acum vreo săptămână, omul meu drag îmi spune că simte că o să răcească. Parcă începe să îl doară în gât. Peste alte două ore, spune că se simte moleșit și repetă: „Cred că mă ia răceala. „Cum ar fi să nu te mai gândești la răceală, să te întinzi în pat și să te culci cu gândul că mâine dimineață te vei trezi perfect sănătos, plin de energie și vitalitate?, i-am sugerat. Nu știam dacă o va face. Dimineață, era bine. Și mi-a spus, la cafea, că a adormit cu gândul că va fi bine.

Citește articolul integral în Ediția Specială Psychologies, IUNIE 2020: Ce spui în loc de stres?.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top