Now Reading
Emoțiile și imunitatea în sezonul rece

Emoțiile și imunitatea în sezonul rece

emoțiile-și-imunitatea-în-sezonul-rece

Cu fiecare zi care trece, ne simțim tot mai apăsați de știrile negative care au început deja să împânzească toate canalele media. Fie că avem o imunitate foarte bună sau nu, anxietatea își face simțită prezența indiferent de gen, vârstă sau statut. Cum să oprim spirala îngrijorării și a fricii ca să ne vindecăm mintea și să ne bucurăm de fiecare nouă zi primită?

Principalul factor determinant al sănătății noastre este gândul. Nici genetica, alimentația sau sportul nu au efecte mai puternice asupra corpului uman precum o are mintea. Ființa umană este un întreg în care cele patru niveluri – fizic, mental, emoțional și spiritual – coexistă în simbioză și sinergie.

Legătura dintre emoții și sănătate este foarte strânsă în cazul emoțiilor negative generate de supărare, frică, autoînvinovățire, furie, depresie, iar dacă acestea devin cronice pot amplifica o boală sau pot întârzia procesul de recuperare chiar și în cazul unei banale răceli.

Cu siguranță, nu putem elimina toate sursele de stres din viața noastră. Putem învăța, însă, cum ne putem ajuta mintea să facă față acestora și împreună cu aliați de nădejde să depășim consecințele aduse de stres: mâncatul pe fond emoțional, procrastinarea, verificarea permanentă a rețelelor de socializare sau derularea știrilor de pe internet.

Plantele medicinale și uleiurile esențiale, menționate încă din Geneză 37:25, în povestea lui Iosif, vin în ajutorul nostru pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ pe cale naturală și foarte important, fără efecte secundare.

Specialiștii FARES au creat gama DISTONOPLANT, o serie de produse care înțeleg nevoile unice ale vieții moderne, ce se axează pe starea generală de bine, precum și pe prevenția și menținerea unei stări de sănătate optime.

DISTONOPLANT are în portofoliu o paletă largă de produse: capsule, ceai și soluție de uleiuri esențiale sub formă de roll-on, ce permit realizarea unor combinații benefice și personalizate în funcție de intensitatea disconfortului resimțit.

Capsulele DISTONOPLANT favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres, ajută la menţinerea echilibrului psiho-emoţional și oferă un efect liniștitor, fără a provoca dependență și fără a afecta capacitatea de concentrare.

Acțiunea sinergică a substanțelor bioactive prezente în plantele din compoziția capsulelor ajută la:

 • menţinerea echilibrului sistemului nervos vegetativ,
 • favorizarea unei stări de calm în condiţii de stres,
 • liniştirea stărilor de agitaţie, nervozitate şi iritabilitate,
 • menţinerea echilibrului ritmului cardiac și a tensiunii arteriale,
 • reducerea disconfortul digestiv cu substrat nervos.

Uleiul Roll-on DISTONOPLANT conține o formulă complexă cu nouă uleiuri esențiale obținute din plante medicinale folosite tradițional pentru reducerea stărilor de agitație: Cistus, bergamotă, lavandă, lemongrass, șerlai, tămâie, vetiver, cedru de Virginia și mușețel roman. Este un excelent ajutor în aromaterapie, fiind oricând la îndemână datorită ambalajului cu sticlă roll-on.

Cele nouă uleiuri esențiale contribuie la:

 • instalarea stării de relaxare,
 • reducerea tensiunilor şi a stării de iritabilitate,
 • susţinerea memoriei și a capacității de concentare,
 • reducerea stării de oboseală mentală,
 • menținerea unui efect calmant pentru depăşirea şi curăţarea influenţelor negative.

Ceaiul DISTONOPLANT se recomandă pentru un efect sinergic care potențează eficiența împotriva stresului resimțit, ce oferă o acțiune calmantă în stările de agitație, neliniște și stres.

Combinația sa de plante cu efect antistres ajută la:

 • reducerea disconfortului digestiv și cardiac, cu substrat nervos,
 • îmbunătăţirea stării emoţionale,
 • calmarea sistemului nervos vegetativ,
 • reducerea stărilor de agitație, nervozitate și iritabilitate,
 • susţinerea rezistenţei fiziologice a organismului în cazul unor condiţii stresante.

Asocierea celor trei remedii naturale te vor ajuta în prevenirea stărilor de panică și anxietate și atenuarea sau chiar eliminarea disconfortului resimțit în situații cu stres ridicat. Ai grijă de starea ta emoțională, iar ea îți va răsplăti sistemul imunitar, și implicit, starea generală de sănătate!

În peste 90 de experiență, Fares aduce românilor remedii naturale din plante riguros selecționate și atent verificate, respectând principiile care au adus încredere în calitatea și siguranța soluțiilor oferite.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!