Now Reading
30 de Sfaturi Happy și Dulci ca 5 Kg de Ciocolată

30 de Sfaturi Happy și Dulci ca 5 Kg de Ciocolată

Știi zilele alea în care trebuie să faci zeci de drumuri prin birou și simți că o să te transformi în titirez? Când pauzele de masă sunt prea scurte, prea tăcute și mâncarea prea fadă? Sau când vrei să fugi de responsabilități, să lași telefonul pe birou și să te duci pe balcon ca să mânânci o ciocolată (sau 5) liniștit? eJobs.ro te înțelege. Tocmai de aceea ți-a pregătit 30 de rețete pentru fericire care te vor surprinde și îți vor anima zilele monotone sau stresante la job. În noua lor campanie, 30 de Zile Happy, creată împreună cu Bright Agency, eJobs.ro te provoacă să redescoperi în fiecare zi lucrurile mici care te făceau Happy, iar pentru a îndeplini această misiune, pune la bătaie 30 de super premii diverse, printre care un iPad, o bicicletă, un blender și chiar și 5 kilograme de ciocolată belgiană, pe care să le folosești în quest-ul tău către fericire.

 

Deoarece știința ne spune că avem nevoie de minimum 21 de zile pentru a dezvolta un obicei nou, de a renunța la un obicei vechi sau de a ne adapta la o schimbare, eJobs.ro îți propune o lună de zile în care să zâmbești cel puțin o dată pe zi, în ideea că 30 de zâmbete sau mai multe vor rezulta într-un obicei al fericirii.

Prin „30 de zile Happy”, faimosul portal de recrutare ne oferă baza pentru a regândi un pic stilul nostru de viață, împreună cu mici challenge-uri zilnice în care să nu ne mai luăm atât de mult în serios, să ne facem timp și de un răsfăț din când în când, să învățăm să fim mai buni cu cei din jur și să acceptăm toate lucrurile pe care ni le oferă Universul cu umor și optimism, indiferent dacă sunt bune sau rele.

„Ne dorim să contribuim la o lume în care fericirea devine parte din natura noastră ca indivizi și nu un ideal imposibil de atins.

Vrem să demonstrăm că drumul spre fericire nu trebuie să fie anevoios și că fericirea nu este despre lupta cu balaurul sau salvarea prințesei.

Fericirea este despre alegerile noastre zilnice, despre atitudinea față de ceilalți și față de noi înșine.

Dacă ne-am opri mai des să analizăm toate lucrurile din jurul nostru pentru care trebuie să fim fericiți și recunoscători, am observa că motivele sunt de fapt extrem de numeroase.

Tocmai asta ne propunem să le amintim oamenilor: că lucrurile simple și micile surprize pe care ni le pune Universul în cale, toate puse cap la cap, ne aduc fericirea.” ne-a povestit Laura Chiculiță, CMO eJobs.ro.

Campania „30 de Zile Happy” se învârte în jurul a cinci trăsături esențiale ale fericirii la locul de muncă, descoperite la finalul anului trecut sub umbrela #HappyLaJob, în urma unei cercetări calitative la care au participat peste 123.000 de români.

Aceste cinci trăsături care pot fi incluse în viața de zi cu zi pentru a fi mai happy sunt: pasiunea pentru ceea ce facem, onestitatea față de noi și cei din jur, echilibrul între viața profesională și cea personală, evoluția de la o zi la alta și, nu în ultimul rând, impactul pe care îl avem asupra lumii.

Dacă ți-am trezit interesul să descoperi întreaga campanie și să participi la concurs, atunci află că mecanica de înscriere este foarte simplă.

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii este să intri pe pagina ejobs.ro/30dezilehappy, să îți treci adresa ta de mail, să îți confirmi înscrierea din inbox, iar apoi să dai share pe Facebook uneia dintre cele 30 de rețete pentru fericire.

În fiecare zi vor fi puse în joc premii amuzante, practice sau chiar nebune. Partea grozavă a concursului este că indiferent dacă te-ai înscris să câștigi o bicicletă, este posibil să te trezești peste câteva zile cu 5 kilograme de ciocolată… sau chiar un hoverboard!

Toate menite să te facă să zâmbești cu gura până la urechi și să accepți cu deschidere și entuziasm orice surpriză îți rezervă viitorul.

Pentru mai multe detalii despre provocarea și concursul „30 de Zile Happy, intră pe ejobs.ro/30zileHappy sau pe pagina de Facebook eJobs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!