CITESTI ACUM
4 lucruri pe care o femeie le poate face pentru ca partenerul ei să o considere mereu irezistibilă

4 lucruri pe care o femeie le poate face pentru ca partenerul ei să o considere mereu irezistibilă

Ce anume determină un bărbat să simtă că partenera lui sau o femeie oarecare este irezistibilă din punct de vedere fizic și emoțional? Sau, mai bine spus, de ce atât de multe femei experimentează astăzi situația în care partenerii lor devin deodată dezinteresați, se închid în ei și rup orice legătură fizică și emoțională cu ele? Și, mai ales, ce este de făcut?

Există anumite secrete în ceea ce privește psihologia bărbaților, despre care nu mulți experți sunt dispuși să vorbească. E vorba de acele lucruri care îi fac pe aceștia să se simtă iremediabil atrași și provocați de o femeie. Mai mult, acestea nu au nimic de a face cu ceea ce cred femeile că funcționează pentru bărbați: tinerețea sau frumusețea.

Ca partenerul tău să te considere atrăgătoare în viața de zi cu zi, trebuie să îți dozezi cu măsură experiențele emoționale pe care i le oferi. Există 4 lucruri pe care le poți face în mod concret, ca să influențezi aceste experiențe și îți vom povesti despre fiecare în cele ce urmează.

1. Arată-i că știi să ai grijă de el cum nimeni altcineva nu o poate face

Majoritatea bărbaților preferă ca femeile să le respecte libertatea dar, cumva paradoxal, adoră să simtă că acestea au grijă de ei.

Pentru o femeie, această grijă vine oarecum natural. Suntem programate să avem grijă de eventualii noștri copii; ei bine, bărbații sunt și vor fi la orice vârstă niște copii care au nevoie de atenție. Osho, un iluminat de origine indiană spunea că viața unui bărbat este o călătorie cu scopul de a găsi fericirea pe care a simțit-o inițial, în pântecul mamei.

Pe cât pare de profund, pe atât e de realizabil, fără să fie nevoie de eforturi prea mari. Și asta întrucât există mereu nevoi pe care i le poți suplini; desigur, cu condiția să fii atentă care sunt acestea. Operațiuni simple precum un tuns regulat la salon pot să devină un real calvar – programări, decalări, stat la coadă, socializare forțată cu frizerii.

Arată-i că te gândești la el și la timpul său liber și nu te ocupa tu ca un asistent personal de programări și de chestiuni logistice. Oferă-i, din start, soluția. În acest caz, aceasta poate fi un aparat de tuns intuitiv care face singur toată treaba, foarte rapid, la orice oră din zi sau din noapte. Acesta este doar un exemplu, lista de nevoi ale unui bărbat este mult mai amplă; cu alte cuvinte, ai cu atât mai multe oportunități pentru a-i arăta că te gândești la el.

Un vin foarte bun și rar, o carte scrisă de autorul lui preferat, bilete la un film care îl poate emoționa sau la un concert special nu satisfac, musai, nevoi concrete și urgente, dar ele pot satisface niște nevoi emoționale.

2. Încetează cu drama și sensibilitățile

Este un lucru comun ca bărbații să facă lucruri stupide, cum ar fi să acționeze fără să raționeze sau să nu acorde suficientă atenție unor situații. Iar majoritatea femeilor devin tensionate și supărate în legătură cu modul lor abrupt și poate lipsit de sensibilitate prin care tratează lucrurile.

Aceste sentimente sunt firești, însă pot deveni o problemă atunci când le permiți să îți controleze deciziile – acestea îi pot influența considerabil nivelul de încredere, respect și atracție emoțională față de tine. Într-o lume a atracției, a avea dreptate sau a nu avea nu prea contează. Ce contează, însă, este să-ți dai seama că, de cele mai multe ori, partenerul tău nu-și dă seama că te-a rănit prin ce a spus sau a făcut. Dacă încerci să-l manipulezi, să-i răspunzi cu aceeași monedă sau să devii pasiv-agresivă nu vei ajunge nicăieri. Acesta te va vedea ca pe o femeie complicată cu care nu reușește să comunice.

Ce e bine de știut în situațiile astea? Ei bine, bărbații sunt dați peste cap de femeile care reușesc să-și păstreze calmul și să treacă relaxate și cu umor peste momente tensionate.

3. Arată-i că ești conectată la relația voastră, fără să devii dependentă

Cu alte cuvinte, nu cerși constant atenție. În schimb, concentrează-te pe a deveni independentă și pasională.

Multe femei cad în capcana în care au senzața că a iubi pe cineva și a-i arăta asta înseamnă să devii dependent de acea persoană. Iar iubirea este, până la urmă, atunci când te gândești la fericirea și la nevoile celuilalt, în vreme ce dependența este atunci când dezvolți obsesii în ceea ce privește propriile nevoi care nu sunt satisfăcute de celălalt.

O femeie care are suficientă încredere în propria persoană cât să nu se atașeze obsesiv de un bărbat, poate să stârnească pasiuni în oricine. Cel mai simplu mod prin care poți să-i strecori mici dovezi de „vino acasă și ai să vezi ce ți-am pregătit“ este prin intermediul tehnologiei. În mesajul în care îi spui să ia o sticlă de lapte în drum spre casă, strecoară și o poză sexi. Așa, ruptă de context. Stârnește-i imaginația. Acela este momentul în care orice bărbat știe că femeia de lângă el nu este de lepădat. Poți încerca și variațiuni pe temă – post it-uri cu provocări senzuale strecurate în agenda de lucru, un bilețel în care îl anunți ce îl așteaptă când ajungi acasă pe sticla de bere din frigider și lista poate să continue.

4. Fă o schimbare la modul în care arăți, doar că din interior

Bărbații, contrar suspiciunilor noastre, nu își doresc să aibă alături de ei un supermodel. Tot ce își doresc de la partenera lor este ca acesteia să îi pese de modul în care arată. Până la urmă, frumusețea fizică este o expresie a energiei feminine. Iar bărbații se simt atrași de această energie, nu de circumferința taliei și a șoldurilor.

Trebuie găsit un echilibru, întrucât o femeie care se fixează pe aspectul fizic va deveni o persoană nesigură care caută aprobări din exterior.

O vizită la un salon, cu siguranța, poate pregăti terenul pentru o seară romantică La fel și o manichiură îngrijită, o rochie care îți pune în evidență calitățile și niște accesorii care te fac să te simți pusă în valoare. Ai grijă de modul în care arăți cât să te simți bine în pielea ta și să-i vezi ochii licărind când se uită la tine.

După timpul petrecut împreună, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine și partenerul tău este să cultivi un comportament al micilor surprize care să pipereze ocazional atmosfera dintre voi. Primul pas îl poți face chiar tu. Cu ce începi?

Sursa foto: Shutterstock.com

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!