CITESTI ACUM
(P) 7 lucruri pe care trebuie sa le stii cand planifici mobila de bucatarie

(P) 7 lucruri pe care trebuie sa le stii cand planifici mobila de bucatarie

Revista Psychologies

Vrei sa iti iei o noua mobila de bucatarie? Uite cateva lucruri de care este esential sa tii cont.

  1. Atunci cand planificati noua bucatarie trebuie sa tineti cont de punctele pentru utilitati existente dat fiind ca noi cablaje si instalatii in bucatarie pot presupune costuri suplimentare. Aveti in vedere si punctele de aerisire. Nu planificati dulapuri care sa le acopere.
  1. Decideti mai intai unde veti pune chiuveta, aragazul si frigiderul dat fiind ca acestea vor fi cele mai mari unitati carora trebuie sa le gasiti un loc.
  1. Cand masurati dimensiunile bucatariei trebuie sa luati forma exacta a peretilor. Daca exista o nisa colt interior in camera, acesta va influenta forma blatului si locul pentru corpurile de perete.cuplu-in-bucatarie
  1. Oricat de mica sau mare ar fi bucataria, planificarea minutioasa si structurata a spatiului este o necesitate. Ideile de baza trebuie sa fie organizare si functionalitate atunci cand ganditi spatiul in care veti lucra ani buni de acum inainte.
  1. Cand hotarati inaltimea de lucru potrivita pentru activitatile din bucatarie, decisiva nu este inaltimea corpului ci cea a coatelor.
  1. Aparatele electrocasnice montate la inaltime fac utilizarea extrem de confortabila iar spatele dumneavoastra nu va mai fi solicitat.
  1. Depozitati ustensilele in apropiere de locul in care este cel mai probabil sa le folositi. Astfel veti avea o bucatarie mai eficienta.

schema-bucatarie

Sursa: http://kuxa.ro/despre-bucatarii/index.php/2016/03/23/idei-pentru-o-planificare-optima/

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!