CITESTI ACUM
A apărut ediţia de mai a revistei Psychologies!

A apărut ediţia de mai a revistei Psychologies!

a-apărut-ediţia-de-mai-a-revistei-psychologies

Poate că statul în casă dictat de pandemie i-a făcut pe unii dintre noi mai dornici de socializare, mai avizi de întâlniri, cu o nevoie imperioasă de exprimare în public, iar pe alţii, mai dornici de singurătate, de linişte şi de retragere în propria zonă de confort. Ne-am adaptat fiecare la o regulă impusă – în stilul nostru, cu toată rezilienţa de care suntem capabili, făcând apel la resursele noastre de toleranţă, de înţelepciune, de răbdare, de umor, resemnificând povestea atunci când presiunea era prea mare.

Vom descoperi în paginile revistei povestea lui Edit Maria Fazakas, încă de la primii paşi în muzică şi până la concertele în jurul lumii, viaţa de familie, dar şi pasiuni, dorinţe sau lecţii de viitor, iar Sora Adina Bălean va povesti cu blândeţe şi căldură propria sa experienţă cu spiritualitatea şi apropierea de Dumnezeu. Bonus: completează testul pus la dispoziţie şi află profilul tău de spiritualitate!

Divorţul pe înţelesul copiilor este explicat pe îndelete de Jeni Chiriac astfel încât cei care au trecut sau trec prin această experienţă să gestioneze bagajul emoţional și informaţional cu minime consecinţe pe termen lung, în timp ce Giulio Hoştină va trata stereotipurile şi prejudecăţile clasice ale duetului femei-bărbăţi, iar Monica Popescu va aborda dragostea modernă şi reconectarea în vremea izolării.

Dosarul acestei ediţii este dedicat spiritualităţii, unde am încercat să aflăm o serie de răspunsuri la întrebări mai vechi sau mai noi: Ce e spiritualitatea? Unde stă spiritul? Cum se manifestă? Cum îţi dai seama că eşti un om spiritual sau că faci tot ce poţi ca să ajungi unul? Să fii „un bun creştin” înseamnă că eşti spiritual? Sau să practici yoga? Sau să meditezi? E suficient „să avem de toate” ca să fim şi spirituali? Ce ne face să ne împlinim destinul dincolo de dimensiunea fizică, materială, vizibilă? De ce avem nevoie de spiritualitate?.

Psihicul şi sănătatea sunt abordate din perspectiva Medicinei Tradiţionale Chineze de Octavian Sbârnă, iar arta visatului ne este frumos explicată de Ana Maria Ştefănescu, pentru a deveni o resursă fabuloasă de vindecare, ghidare și creativitate. Ruxandra Chiurtu ne va purta ici şi colo într-o călătorie ce ne va îmbogăţi sufletul şi mintea, iar Marius Vornicescu ne va face o scurtă iniţiere în lumea cristaloterapiei.

Vom afla ce se află în spatele învăţării de la Gabriela Hum, iar Bruno Medicina ne va adresa o întrebare care ne va face să ne regândim puţin viaţa profesională: Muncim pentru A TRĂI sau TRĂIM pentru a munci? Laura-Eli Andrei ne va introduce în arta citirii feţei, în timp ce Mihaela Zaharia ne va povesti cele 100 de cărţi dintr-un an, apoi vom face o scurtă incursiune, de-a lungul istoriei, pentru a afla mai multe despre Eduard Gruber şi a sa „audiţie colorată” sub semnătura Conf. Univ. Dr. Aurel Stan.

Din 26 aprilie 2021, găseşti revista Psychologies la toate standurile de presă din reţelele Inmedio şi Tabac Xpress din toată ţara sau prin comandă directă online.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!