Now Reading
Antoaneta Galeş lansează Ne-fericirea noastră cea de toate zilele!

Antoaneta Galeş lansează Ne-fericirea noastră cea de toate zilele!

Revista Psychologies
antoaneta-galeş-lansează-ne-fericirea-noastră-cea-de-toate-zilele

Acum doi ani, Antoneta Galeș ne punea în fața unei provocări: Caietul fericirii – un set cu 52 de exerciții tematice care să ne ajute să devenim conștienți de propriile acțiuni și resurse de care dispunem pentru a ne ancora în prezent, pentru a trăi mai liniștiți, pentru a fi mai bine cu noi. La doi ani, vine cu o culegere de eseuri Ne-fericirea cea de toate zilele – ce însoțește exercițiile din caiet, eseuri pline de umor care îți lărgesc perspectiva și îți oferă o descriere a mecanismelor care te  aduc pas cu pas mai aproape de tine.

Nu există niciun elixir al fericirii pentru că fericirea nu are legătură cu o euforie de moment, nu e o senzație de plutire constantă pe nori, e o stare de calm, un echilibru la care putem ajunge doar observându-ne și lucrând cu noi. Este foarte adevărat că ajungem să fim interesați de ce se întâmplă în interiorul nostru doar atunci când anxietatea și depresia ne ajung din urmă, dar conștientizarea e primul pas pe care îl facem spre noi.

Cu ce ne ajută  Ne-fericirea noastră cea de toate zilele? Cu restul. Cel care  parcurge eseurile are ocazia să se observe, să reflcteze asupra propiilor alegeri și atitudini, și poate cel mai important lucru este că la finalul acestui an de analiză a propiei persoane ajungem să avem mai multă încredere în noi și să fim mai blânzi cu noi pentru că oricât de mulți oameni ne sunt aproape, suntem singurii care ne putem ajuta. Hai, curaj și la treabă!

Comandă-ţi acum un exemplar!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!