Now Reading
Care au fost cei mai activi angajatori în primul trimestru

Care au fost cei mai activi angajatori în primul trimestru

Află ce industrii au recrutat cel mai mult în primele trei luni din 2017.

 

Cele mai mari 50 de companii din piața locală, în funcție de numărul de locuri de muncă disponibile, au căutat să recruteze, în total, aproape 5.600 de angajați în primul trimestru din 2017.

Cele mai multe joburi au fost scoase la bătaie în industrii precum retail, Business Process Outsourcing (BPO), auto, farma, banking și telecomunicații, arată datele eJobs Group, compania care deține cea mai mare platformă de recrutare online de pe plan local.

Astfel, românii aflați în căutarea unui nou loc de muncă în primele trei luni din 2017 au avut la dispoziție aproximativ 700 de joburi noi în companiile de retail clasate în topul primilor 50 dintre cei mai activi angajatori de pe eJobs.

Cele mai multe poziții din retail au fost deschise în cadrul companiilor: Lidl (347), Profi (111), Kaufland (79) și Mega Image (78).

Totodată, companiile din BPO precum Accenture, Genpact sau Wipro au recrutat, în primul trimestru din 2017, aproape la fel de mult ca angajatorii din retail.

Pe locurile următoare în topul celor mai active industrii în funcție de numărul angajărilor din primul trimestru se află sectoarele auto și farma, cu peste 500 de poziții disponibile fiecare, în companii precum Renault, Geotrade International, Farmacia Punkt, Mediplus sau Farmexpert.

Mai mult, aproximativ 350 de poziții au fost disponibile, în primul semestru din 2017, și în sectorul financiar-bancar.

Printre celelalte industrii clasate în fruntea clasamentului celor mai active domenii din punct de vedere al angajărilor în primele trei luni ale anului se numără și: telecomunicațiile (circa 250 de joburi), distribuția (240 de joburi) și sectorul jocurilor (230 de joburi).

 

Citește mai multe aici.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!