Now Reading
Ceai verde Twinings cu aroma naturala a fructelor de merisor

Ceai verde Twinings cu aroma naturala a fructelor de merisor

Revista Psychologies

Prezenta pe piata cu variantele Green Tea & Lemon, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine si acum Green Tea & Cranberry selectia Green Tea Twinings va ofera aroma si gust deosebit.

Ceai verde Twinings cu aroma naturala a fructelor de merisorNatural si plin de antioxidanti cu un gust delicat si o culoare subtila va creeaza starea activa necesara inceperii unei noi zile.

Ceaiul reprezinta o alegere perfecta pentru clipele de relaxare. Daca e sa cauti un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea si laborioasa de selectie. In cele aproape 200 de sortimente fiecare va regasi propriul caracter. Ceaiurile Twinings au o aroma fina si un miros deosebit. Toate aceste proprietati individualizeaza fiecare ceai Twinings.

Pe langa gustul foarte bun, ceaiul verde are o serie de proprietati pentru care se recomanda a fi consumat in mod frecvent. Consumat in tarile asiatice de mii de ani, “ceaiul este medicamentul miraculos al mentinerii sanatatii”. Devine din ce in ce mai cunoscut ca ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor. Contine uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, flavonoide, aminoacizi, vitamina C, teaflavina, tearubigina, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloizi. Activitatea ceaiului se datoreaza in primul rand continutului de teina, de tanini si de compusi polifenolici.

Polifenolii si catechinele combat radicalii liberi produsi de poluare, fum de tigara, gaze de esapament, ultraviolete. Alcaloizii exercita un efect de stimulare nervoasa.

Teina si cafeina stimuleaza arderea grasimilor, are proprietati diuretice. Flavonoidele protejeaza impotriva stresului. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor si factor de protectie anticancer.

Alaturi de ceaiul verde si fructele de merisor au efecte benefice in lupta impotriva infectiilor urinare, calculozei renale, diabetului, aterosclerozei si virozelor respiratorii. Combinand doua “miracole ale naturii ” Green Tea & Cranberry va ofera sanatate la “pliculet” in fiecare zi.

Pret Twinings Green Tea: 8.9 lei/cutie = 25 pliculete 2g
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top