Now Reading
(P) Cluburile de vacanta – destinatiile preferate ale familiilor din Romania

(P) Cluburile de vacanta – destinatiile preferate ale familiilor din Romania

Revista Psychologies

Statisticile arata ca majoritatea romanilor isi organizeaza concediul de vara in functie de vacanta mare a copiilor. O destinatie frumoasa, servicii de calitate si hoteluri all-inclusive dotate cu multe piscine si locuri de joaca pentru copii, toate la un pret accesibil. Asa s-a nascut Suri Club, noul concept oferit de catre Christian Tour.

Ofertele au tarife de la 249 euro/pers pentru un sejur cu avionul. Se poate pleca incepand cu 14 iunie, cele mai solicitate locatii fiind Corfu, Creta, Zakynthos, Rhodos.

Destinatiile estivale sunt alese cu mare atentie de catre familiile cu copii, punandu-se in balanta toti factorii care contribuie la vacanta ideala: plaja, soare, mare, locatie frumoasa, mancare buna si variata, etc. Atunci cand se selectioneaza hotelul, pe primele locuri in cautari se situeaza plajele cu nisip fin si intrare lina in mare, dar si resorturile linistite, in particular, si cele all-inclusive, in special. Evident, faptul ca restaurantele acestor hoteluri ofera meniuri de unde parintii pot opta pentru diverse preparate pentru cei mici, cantareste mult in decizia de a cumpara acest produs.

Un alt criteriu important in alegerea hotelului este reprezentat de facilitatile pentru copii. Cu cat mai multe, cu atat mai bine! Mini-clubul, piscinele dedicate celor mici, toboganele si spectacolele sustinute de animatori au devenit o necesitate.

“Pe langa dimensiuni si dotari, plajele sunt foarte apreciate – in special de catre familiile cu copii – daca au intrarea lina in apa si sunt fara pietre. Cu toate ca stau la plaja intre trei si patru ore pe zi, romanii sunt mari amatori de activitati de agrement in cadrul hotelului. Tocmai de aceea, cele mai cautate sunt resorturile, micile cluburi de vacanta care aduna laolalta o mare varietate de activitati pentru turistii de toate varstele”, declara Marius Pandel (CEO Christian Tour).

Plecand de la toate aceste elemente, Christian Tour a creat si dezvoltat, in premiera pentru Romania, un produs special dedicat familiilor cu copii, pe care l-a numit Suri Club. Acesta este un club de vacanta care se regaseste in mai multe hoteluri din Grecia, Turcia si Bulgaria, cu animatori romani si activitati speciale in care sunt implicati copiii din Romania. Atelierele de arta, jocurile olimpice pentru copii, picturile cu nisip, karaokele, activitatile tematice sunt doar cateva dintre actiunile la catre vor participa cei mici. In plus, animatorii au fost special pregatiti pentru a efectua activitati cat mai apropiate de cele cu care copiii din Romania sunt obisnuiti de la scoala sau gradinita. Programul este foarte bine structurat si include zi de zi noi jocuri, dansuri sau ateliere creative. Suri Club vine asadar cu vacante de neuitat in familie!

Tarifele la hotelurile selectionate de Christian Tour pentru familiile cu copii pornesc de la 249 de euro/persoana, iar cele mai bune oferte Last Minute sunt:

  • Insula Corfu, avion, plecare in 14.06, 21.06, 28.06, 05.07.2016 – hotel 3*AI – de la 299 euro/persoana
  • Insula Creta, avion, plecare in15.06, 22.06, 29.06, 06.07.2016 – hotel 3*AI – de la 249 euro/persoana
  • Insula Zakynthos, avion, plecare in06, 20.06, 27.06, 04.07.2016 – hotel 3*AI – de la 299 euro/persoana
  • Insula Rodos, avion, plecare in06, 27.06, 04.07, 11.07.2016 – hotel 3*AI – de la 249 euro/persoana

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top