Now Reading
Creme modelatoare de par dedicate barbatilor

Creme modelatoare de par dedicate barbatilor

Revista Psychologies

Parul reprezinta pentru barbati ceea ce reprezinta greutatea pentru femei: o sursa de ingrijorare constanta! Si barbatii petrec destul de mult timp dimineata in oglinda aranjandu-si parul. Asta pentru ca un par sanatos si ingrijit le da mai multa incredere in ei insisi, ii fac mai atractivi si mai carismatici.

Si parul barbatilor este afectat de factori nocivi externi precum soarele, ploaia sau vantul sau de factori interni, precum stresul. De aceea, spalarea si coafarea parului fac parte din rutina zilnica a barbatilor.  Din trusa cosmetica a barbatilor nu ar trebui sa lipseasca un sampon adecvat  tipului de par, un balsam si produse de styling.

Coafarea parului barbatilor

Gelul, ceara, fixativul sau spuma de par sunt printre cele mai frecvent utilizate produse de styling. Noi va propunem o alternativa excelenta la produsele modelatoare de par conventionale: crema modelatoare de par, denumita pomada.

Pomada este un produs versatil, pe baza de apa si substante grase, folosit pentru ingrijirea parului. Aparuta pentru prima data intre anii 20’ si 30’, aceasta crema modelatoare pentru par reprezinta o alternativa excelenta la produsele modelatoare conventionale.

 

Pomada –  o crema modelatoare care confera parului un aspect natural.

Pomada contine de obicei petrolatum, ceara de albine, uleiuri minerale si uleiuri esentiale, pentru un nivel ridicat de stralucire. Pomadele confera un control ferm, o stralucire naturala si un miros parfumat.

Avantajele Pomadelor:

  • Usor de aplicat in orice moment
  • Control complet asupra modului in care iti aranjezi parul
  • Par usor de pieptanat
  • Grad de stralucire mic spre ridicat
  • Aspect natural
  • Se spala foarte usor

 

Recomandarile noastre:

Crema remodelatoare de par pentru barbati – Pomada Sweet Georgia Brown Red

1Sweet Georgia Brown este o pomada cu traditie, populara in randul barbatilor si al femeilor.

A cucerit rapid SUA, inca din anul aparitiei (1930), devenind un sinonim pentru eleganta si frumusete. Cutia din metal, cu elemente nostalgice, a ramas neschimbata de-a lungul timpului. Pomada are aspect si textura asemanatoare cu mierea si are un grad de fixare mediu. Mirosul irezistibil si caracteristicile superioare il fac sa fie un produs de mare succes si in zilele noastre.

 

 

 

 

Crema remodelatoare de par pentru barbati – Pomada Reuzel Green

 pomada reuzelPomada Green Reuzel este o pomada cerata, cu sustinere medie, usor de manevrat.

Pe baza de petrolatum, contine si o serie de ingrediente traditionale ca ceara de albine, uleiuri minerale, ulei de arbore de ceai, ulei Emu.

Reuzel este brandul celor mai apreciati frizeri din lumea intreaga la ora actuala, motiv pentru care a castigat un loc de frunte in ierarhia pomadelor intr-un timp foarte scurt. La ora actuala, Reuzel se bucura de o buna notorietate pe segmentul Pomadelor, atat de dezvoltat in special in USA. In sfarsit, mult asteptata pomada a fost lansata si in Romania.

 

Foto: Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!