Now Reading
Cu Doppelherz aktiv Sleep Well, Moș Ene vine pe la gene! (P)

Cu Doppelherz aktiv Sleep Well, Moș Ene vine pe la gene! (P)

Revista Psychologies
cu-Doppelherz-aktiv-Sleep-Well-Mos-Ene-vine-pe-la-gene

Știm cu toții că pentru a fi cu adevărat odihniți avem nevoie de cel puțin 7-8 ore de somn liniștit în timpul nopții. Că trebuie să încercăm să adormim în jurul orei 22.00 pentru a ne bucura de un somn odihnitor și de calitate.

Însă, cu toții am trecut prin aceste situații care ne fac a 2-a zi dimineața să dăm snooze alarmei: somn agitat sau întrerupt, stări de stres și oboseală care nu îți aduc liniște noaptea și te urmăresc toată ziua. Știm, din proprie experiență, despre extenuarea la care organismul nostru este zilnic expus și despre somnul întrerupt din cauza stresului din viețile noastre.

Tu știi ce îți influențează somnul? Iată câteva posibile exemple:

  • evenimentele de peste zi;
  • stresul zilnic;
  • relația de cuplu/ familie;
  • problemele financiare;
  • starea de sănătate;
  • alimentația;
  • lipsa activității fizice.

În plus, tot mai mulți oameni folosesc telefonul mobil sau tableta să citească sau să se uite la lucruri interesante online, chiar înainte de a adormi. Dar somnul întârzie să apară… De ce? Pentru că, lumina albastră care provine de la laptop, tabletă sau smartphone opreşte producerea hormonului de somn numit melatonină, iar experţii recomandă ca în orele dinaintea somnului să micşorăm luminozitatea ecranului, să folosim ochelari portocalii pentru a bloca lumina albastră sau, mai bine, să citim o carte.

Dacă te regăsești în aceste situații, află că cei de la Doppelherz, brand german cu tradiție, au lansat un produs perfect pentru tine: Doppelherz aktiv Sleep Well, pentru un somn liniștit, noapte de noapte.

Nu numai că scade nivelul oboselii și al extenuării și aduce un somn liniștitor, dar datorită melatoninei, reduce și timpul necesar pentru a adormi. În traducere liberă, un comprimat pe zi te va ajuta să adormi ca un prunc și să nu te mai trezești în timpul somnului. Efectele benefice ar trebui să devină vizibile încă din primele 10 zile de utilizare.

Funcționarea optimă a creierului este strâns legată de un aport corect de nutrienți. Pe lângă nutrienți însă, și calitatea somnului este foarte importantă pentru funcționarea creierului și pentru starea de sănătate generală. Somnul este important nu numai pentru starea fizică, dar și pentru cea psiho-emoțională. Capacitatea de muncă și vitalitatea, capacitatea de concentrare, de memorare, cea de a face față stresului zilnic și de a crește rezistența organismului sunt strâns legate de calitatea somnului.

De aceea, un somn profund și odihnnitor pe parcursul nopții este esențial.

Formula produsului Doppelherz® aktiv Sleep Well propune o combinație de nutrienți care pot să ajute la instalarea somnului și pot să sprijine un somn fără perioade de fragmentare.

Conține:

  • melatonină, care contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare) și la atenuarea tulburărilor de somn.
  • extract din flori de Lavandă (Lavandula officinalis) și extract din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), utilizate, în mod tradițional, pentru a oferi o stare plăcută de relaxare înainte de a adormi.
  • Formula este completată de Magneziu, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și care, împreună cu Vitamina B6, contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!