Now Reading
Curățenie impecabilă acasă și la birou

Curățenie impecabilă acasă și la birou

Pentru că-ți pasă de sănătatea familiei tale și a angajaților tăi, apelează la firme de renume și cu prestigiu atunci când vine vorba de curățenia locuinței tale sau a spațiului de birouri!

 

 

Dacă lucrezi într-un spațiu de birouri sau deții unul, atunci știi cu siguranță cât de important (dar și cât de dificil) este să menții mocheta curată.

În primul rând, pentru că traficul de persoane este unul intens, și în al doilea rând pentru că una dintre funcțiile principale ale unei mochete este aceea de a reține praful din aer și de a-l depozita temporar.

În timp, praful acumulat, precum și mersul pe mochetă duc la îmbâcsirea acesteia, reducându-i durata de viața și deteriorându-i aspectul estetic.

Pentru a păstra mocheta curată și, mai ales, pentru a ține la depărtare toți microbii, este recomandat ca mochetele să fie aspirate de cel puțin două ori pe săptămână și spălate cel puțin o dată la trei luni.

La intervale de timp regulate, cu echipamente de lucru și soluții adecvate, spălarea mochetei scade considerabil riscul îmbolnăvirii familiei sau angajaților.

Spălarea mochetei cu spumă activă presupune o succesiune de etape, absolut obligatorii, care nu pot fi efectuate decât de o firmă specializată.

Acestea sunt: aspirarea mochetei, scoaterea petelor dificile, șamponarea cu spumă activă și frecarea mochetei cu ajutorul unui monodisc dotat cu perie specială, urmată de extracția lichidului rezidual cu un echipament special, care are o putere ridicată de aspirare.

În urma acestor procedee, mocheta rămâne aproape uscată. Folosirea unui detergent special conceput pentru astfel de spălări care dezactivează alergenii prafului din mochetă, neutralizează mirosurile neplăcute și redă culorile inițiale este absolut obligatorie.

Toate aceste operațiuni nu pot fi făcute decât de firme specializate. SABRI Facility Services oferă servicii profesionale de curățenie, atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale și birouri.

În portofoliul SABRI Facility Services se numără servicii de curățenie generală, post-construct, servicii pentru spălarea mochetei, pardoselii și tapiseriei, servicii de spălare pentru geamuri, servicii de întreținere a curățeniei în afara orelor de program, servicii de protocol.

SABRI Facility Services garantează servicii profesionale de calitate, personal specializat, asigurarea securității spațiului și bunurilor din birouri, o echipă tânără cu experiență în curățenia profesională a spațiilor de birouri.

Află mai multe informații la [email protected] / [email protected] sau apelând 0721.765.332 / 0724.721.216.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top