CITESTI ACUM
„Despre iubire”, în locul unde acum 90 de ani se scria istoria

„Despre iubire”, în locul unde acum 90 de ani se scria istoria

Pe 29 noiembrie, începe cel mai așteptat eveniment din București: Miercurea Minților Creative. Dincolo de modă și design românesc, plus produse cosmetice și accesorii, te așteaptă reduceri și la centrele culturale. Dintre ele, îți recomandăm azi spectacolele de dans de la Linotip.

Centrul cultural își are sediul în Palatul Universul, care a fost transformat în ultimii ani într-un adevărat hub cultural. Palatul bucureștean de pe strada Ion Brezoianu a fost, începând cu anii ’20, sediul ziarului Universul. În spațiul unde, pe vremuri, se afla tipografia ziarului, o mână de artiști – coregrafi și dansatori – și-au lansat propriul centru cultural, dedicat dansului contemporan. Numele vine chiar de la mașinile tipografice numite linotipuri, care tipăreau ziarele, ce se aflau în acest loc. E o formă de apreciere a importanței în istorie a acestui spațiu.

Inițiatorii proiectului sunt Arcadie Rusu și Ioana Marchidan, doi coregrafi și dansatori cunoscuți pe scena dansului contemporan de la noi. Cu banii proprii, aduși de acasă, și cu ajutorul prietenilor, ei au lansat spațiul cultural independent în 2016 din nevoia de a oferi bucureștenilor un loc unde să cunoască și să înțeleagă în voie dansul contemporan.

Oferta specială gândită de Linotip cu ocazia #MMC este următoarea. Ești invitat să participi la spectacolul „Despre iubire”. Are loc chiar la sediul centrului, pe 29 noiembrie, de la ora 21:00. Primele 10 bilete au prețul redus cu 25%. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să folosești codul PLUS2017 pe site-ul centrului.

Miercurea Minților Creative începe pe 29 noiembrie, de dimineață, la 09:00, și durează întreaga zi, până la ora 22:00. Participă peste o sută de antreprenori români, cu produse și servicii din domenii variate: haine, pantofi, accesorii, cosmetice, deco, obiecte de design, spectacole, băuturi și mâncăruri. Ca să te bucuri de reducerile de până la 30%, plus celelalte surprize, trebuie să intri pe site-urile participanților sau să mergi în magazinele sau showroomurile lor din București. Pe www.miercureamintilorcreative.ro poți verifica întreaga listă a participanților și reducerile pe care ți le-au pregătit ei.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!