Now Reading
DIOR SUMMER MIX

DIOR SUMMER MIX

Revista Psychologies


Un must-have pentru sezonul de vara 2012- primul lac de unghii cu textura de gloss! Formula sa originala confera o finisare glossy translucida, pentru un grad de stralucire si intensitate fara precedent, in culori vii, delicioase & nuante glossy cu tenta exotica: Cosmo – o nuanta de roz-merisor; Calypso – rosu-rodie; Acapulco – galben acid si Lagoon – albastru curaçao.

Un plus de frumusete pentru o fata luminoasa si o piele bronzata, noile glossuri disponibile in 4 nuante dinamice impodobesc buzele cu o stralucire glossy irezistibila.

Iar surprizele nu se opresc aici, pentru ca Dior a pregatit 4 seturi de cate doua nuante “glossy”, de combinat dupa propriul plac in functie de starea ta de spirit din aceasta vara.

 

  • Un duo insorit in stilul Croisette: buzele sunt imbracate intr-un voal portocaliu (Ultra Gloss 542- Orange Paréo), iar unghiile afiseaza un stil obraznic cu nuante de roz-merisor (Dior Vernis 178)
     
  •  In miezul zilei, imita intensitatea soarelui cu un duo de culori fierbinti, in stilul Saint-Tropez: Ultra Gloss 854-Rouge Croisi¨re si Dior Vernis 118-Acapulco
     
  • Relaxeaza-te pe o plaja privata sau pe puntea unui yacht, cu un duo de culori cu atitudine couture pentru o explozie fashion: Ultra Gloss 664-Rose Bikini si Dior Vernis 198-Lagoon
     
  • Pentru petrecerile si noptile electrice din Saint Tropez, unghiile sunt investmantate in nuanta de rosu-rodie (Dior Vernis-158 Calypso), care pune in valoare bronzul, iar buzele sunt usor atinse de sclipirile aurii ale rasaritului in Ultra Gloss 224-Or Sunrise.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top