Now Reading
Donatii Always in valoare totala de 40.000 dolari catre patru scoli din Romania

Donatii Always in valoare totala de 40.000 dolari catre patru scoli din Romania

Revista Psychologies

Daca educatia de calitate ar fi un bilet de tren, cu siguranta destinatia ar fi o viata mai buna. Totusi, aproximativ 40% din elevii romani de 15 ani nu au capacitatea de a rezolva cerinte simple de intelegere unui text scris.

Always crede in puterea educatiei de a schimba in bine un viitor, o viata, o societate. De aceea, cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale, a incercat sa le ofera tinerilor sansa unei experiente scolare interactive, care sa-i atraga in jocul cunoasterii.

Always a facut donatii de echipamente didactice moderne în valoare totala de 40.000 de dolari, catre patru scoli cu resurse materiale limitate din tara.

Prin Campania Ambasadoarele Visurilor, careia i s-au alaturat si Soré, Alina si Criss, membre ale formatiei LaLa Band, Always a dat o mana de ajutor la imbunatatirea conditiilor de invatare din:  Scoala din Valea Macrisului – judetul Ialomita, Scoala din Ocolna – judetul Dolj, Scoala din Turda – judetul Tulcea si Scoala din Moroieni – judetul Dambovita.

Elevii acestor scoli sunt mai aproape, acum, de descoperirea pasiunilor si de implinirea visurilor lor, prin donatiile primite: o biblioteca, sau rechizite si materiale didactice, un laborator de stiinte exacte sau un laborator de informatica, necesare unui proces educational atractiv.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!