Now Reading
Draga doamna, berea nu se mananca niciodata cu furculita

Draga doamna, berea nu se mananca niciodata cu furculita

Revista Psychologies

Buzele rosu aprins, ochii intens conturati cu o coada neagra, ca de pisica, mersul apasat, tocul infipt. Unghiile lungi, negre si ascutite, privirea sfredelitoare, rochia rosie, cambrata pe corp, pana la genunchi. Ai crede ca i s-ar asorta un pahar de sampanie, o tigara slim si un loc pe un scaun la bar, intr-un club. Dar nu se-ndreapta intr-acolo.

Se asaza nonsalant la o terasa dintre blocuri, isi arunca geanta pe-un scaun si comanda. Cat asteapta isi frange mainile si-si innoada picioarele cand dreptul peste stangul, cand stangul peste dreptul.

Se cunoaste ca are o nervozitate pe care cu greu si-o stapaneste. Asteapta o bere, blonda. Musai cu pahar. Nu apuca paharul delicat si nici nu-si inmoaie doar buzele-n spuma. Bea primul pahar cu sete si cu pofta, in timp ce sufla un fum gros, de tabac de 10mg.

Sta singura si priveste in gol, nefiresc de concetrata pentru cineva care nu pare sa fie intersat de nimic de ce i se-ntampla in preajma. Isi scoate iPad-ul, i-Phone-ul si ochelarii. Citeste uitandu-se mai mult deasupra lentilelor, ceea ce o face sa para incruntata.

Apoi se apuca de scris. Mainile-i alearga frenetic pe taste, in timp ce-si toarna si-al doilea pahar. Ridica o mana lunga si c-o voce apasata, aproape dispretuitoare, spune c-ar vrea „inca una”.

 

Citeste continuarea articolului AICI.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!