CITESTI ACUM
Fashion & Style cu ECCO TREDTRAY

Fashion & Style cu ECCO TREDTRAY

Revista Psychologies
fashion-style-cu-ECCO-TREDTRAY

Deşi e sezonul rece, nu înseamnă că trebuie să faci vreun sacrificiu legat de stilul tău vestimentar, tocmai de aceea ECCO sare în ajutor cu ECCO TREDTRAY, gama dedicată AW20 ce îți va oferi un look urban, cool, de star rock’n’roll.

„Look-ul de urban hiker este încă în tendințe, ba chiar devine din ce în ce mai popular. Tocmai de aceea, dorința noastră principală este să îi oferim un stil mai urban consumatorului final, pentru sezonul de toamnă – iarnă. Cu siluete noi și mai multe accesorii metalice, vedem cu siguranță că acest look se inspiră destul de mult din outdoor, iar noile tipuri de piele folosite la această colecție va oferi o experiență plăcută, pe timp de iarnă, celor care o vor alege.” – Thomas Maymann, ECCO Category Management.

Fii mereu în trend cu ECCO

Pe toate piețele, consumatorii așteaptă de la încălțăminte din ce în ce mai mult „confort”, pe tot parcursul zilei. Tocmai de aceea ECCO vine cu o gamă de cizme Derby, Chelsea și Combat ce au tălpi rezistente și care oferă un confort de neegalat. În plus, sunt și la modă! 🙂

Gama este concepută pentru tineri, conștienți de stil, care caută o cizmă care să adauge un plus aspectului urban care este acum în trend. Cu ECCO TREDTREY, beneficizei de confort, durabilitate și aderență excepționale, fără a compromite stilul care te definește.

Alege inovația care să îți completeze stilul

Gama ECCO TREDTREY este dotată cu o serie de tehnologii și materiale inovatoare ce îi îmbunătățesc aspectul progresiv, în timp ce tehnologia TrayTech oferă un confort sporit de fiecare dată când le porți.

De asemenea, unele dintre cizmele din această gamă prezintă tehnologia impermeabilă ECCO HM100K.

Datorită esteticii versatile pe care o are, ECCO TREDTRAY pot fi purtate oriunde, inclusiv la birou. Produsele din gama ECCO TREDTRAY se asortează perfect cu stilul tău și cu o gamă de look-uri indiferent de ocazie, fie că este una casual sau una gata de party.

ECCO TredTray 2

Amortizare, recul și o potrivire naturală – toate ghetele din gamă sunt realizate folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort, care:

  • Asigură un echilibru fin între amortizare și recul;
  • Oferă o potrivire naturală;
  • Garantează durabilitatea acestui produs.

Descoperă întreaga colecţie pe https://www.ecco-shoes.ro!

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul şi confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de ţări, la peste 2.250 de magazine ECCO şi peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 şi are peste 21.300 de angajaţi în întreaga lume.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!