Now Reading
Gala Wella 2016, cel mai asteptat eveniment din hairstyling-ul romanesc

Gala Wella 2016, cel mai asteptat eveniment din hairstyling-ul romanesc

Revista Psychologies

Gala Wella, cel mai important eveniment din hairstyling-ul romanesc, a ajuns la cea de-a XXI-a editie. Si nu este intamplator faptul ca este atat de iubit de catre hairstilistii din Romania si asteptat cu interes in fiecare an. Inovatie, moda, tendinte, spectacol, lumini, coafuri wow…

 

 

Pe 4 Octombrie, la Sala Polivalenta, pe scena Galei WELLA Professionals, au urcat peste 100 dintre cei mai reputati hairstilisti din tara. Dintre acestia, 60 au fost concurentii participanti la Finalele Concursurilor ROMANIA National Trend Vision Awards.

Competitia premiaza cei mai talentati coafori din Romania si ii desemneaza pe cei care vor reprezenta Romania la concursul de hairstyling INTERNATIONAL TREND VISION AWARD de la Barcelona din 6 noiembrie 2016.

Iata care sunt castigatorii concursului national WELLA Professionals Romania la cele 3 sectiuni (fiecare sectiune cu doua categorii).

Castigatorul Premiului I la sectiunea Trend Vision Cut & Color Women este BOGDAN GHERASIM, de la IULIA SALON din Bucuresti. La Consacrati castigatorul de anul acesta este STEFAN ANGHEL SULTANOIU, de la ARTIST ACADEMY din Bucuresti.

Dupa emotiile Galei, cei doi castigatori deja au inceput pregatirile pentru concursul international WELLA de la Barcelona din noiembrie, unde suntem incredintati ca vor reprezenta cu brio industria romaneasca de hairstyling.

La sectiunea  Trend Vision Cut&Color Men castigatorii Premiului I sunt ADRIAN LAURENTIU BOSTAN, de la salonul CRAZY GIRLS din Bucuresti, si CATALIN CRISTEA, de la Z SALON din Sibiu.

La sectiunea Trend Vision Long Hair castigatorii Premiului I sunt CRISTINA VOINEAG, de la salonul GETA VOINEA din Bucuresti, si LAVINIA RUSU de la POP ACADEMY din Cluj.

Gala Wella da tonul tendintelor si modei parului in culoare si tunsoare. Echipa creativa Wella Professionals Romania a adus si de data aceasta in atentia publicului noutatile pentru  toamna/iarna 2016. Se poarta BRONDE LUXE!

In aceasta toamna, stilistii Wella Professionals te indeamna sa dai mai multa stralucire parului tau si sa scoti la lumina culorile naturale.

Tendintele toamnei 2016 mizeaza deopotriva pe aspect si purtabilitate. Vorbim de o fuziune intre stil si confort, care creeaza o noua forma de frumusete – Premium Confort Zone. Tonurile calde si neutre, alaturi de texturile subtile s-au  regasit in lookurile modelelor de la GALA WELLA.

Membrilor echipei Wella Romania Top Team le-au fost alaturi pe scena hairstilisti de la saloanele partenere Wella care au prezentat publicului peste 100 de modele din colectiile create pentru acest eveniment.

 

 

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!