CITESTI ACUM
Hilmi Medical Center – Campanie de constientizare a cancerului la san

Hilmi Medical Center – Campanie de constientizare a cancerului la san

In luna octombrie, luna dedicata international constientizarii cancerului la san, clinica Hilmi Medical Center sustine o campanie ampla in acest sens. Toate doamnele si domnisoarele beneficiaza de consult senologic gratuit si de o reducere de 50% din costul ecografiei la san si a mamografiei. Mamografia se efectueaza la recomandarea medicului specialist.

 

Hilmi Medical Center este o clinica privata din Bucuresti care de aproape doi ani isi face simtita prezenta pe piata medicala din Romania prin calitatea serviciilor si profesionalismul intregului colectiv.

Hilmi Medical Center pune la dispozitia pacientilor sai aparatura medicala de ultima ora ce vine in sprijinul medicilor in actiunea lor de a preveni si trata variate afectiuni. Specialitatile ce se regasesc in cadrul clinicii sunt: obstetrica-ginecologie, dermato-cosemtica, stomatologie, dermatologie, urologie, medicina de familie, endocrinologie, dermatologie, ORL.

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 18:00, in cadrul campaniei se va organiza prima sesiune educativa despre cancerul la san. Invitatul de onoare al evenimentului este Conf. Dr. Gheorghe Ion Lica, alaturi de care se vor afla si medicii specialisti ai Hilmi Medical Center. Impreuna vor raspunde intrebarilor referitoare la cancerul la san.

Dumnealor se alatura domnisoara Iulia Zgripcea, prezentator la Antena 1 care va face apel catre toate femeile sa pretuiasca sanatatea, cel mai de pret lucru in viata unui om, si sa vina la controlul anual atat de important.

De-a lungul intregii luni sunt sustinute seminarii informative in cadrul institutiilor de invatamant din Bucuresti. La aceste seminarii participa un specialist Hilmi Medical Center ce vine in sprijinul elevelor si studentelor raspunzand la orice intrebare au legata de subiectul campaniei. Liceul International de Informatica, liceul Miguel Cervantes si Universitatea de Sud-Est a Europei Lumina ofera ocazia elevelor si studentelor sale de a participa la astfel de actiuni.

In fiecare zi de joi intre orele 18:00 si 19:00, in cadrul Hilmi Medical Center sunt organizate grupuri de suport conduse de psiho-teraperutul clinicii, Ema Dodre. Sunt invitate sa participe toate persoanele care sunt interesate sa afle cat mai multe despre aceasta boala, cele care trec prin procesul de tratare a bolii, dar si cele care au supravietuit cancerului la san.

Pe toata durata lunii octombie, in cadrul retelei Metrorex, vor fi difuzate materiale cu caracter informativ ce sustin importanta preventiei bolii.

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!