Now Reading
Kitul anticadere par – fiole din gama Gerovital Plant Tratament

Kitul anticadere par – fiole din gama Gerovital Plant Tratament

Pentru a ne bucura de parul nostru frumos intr-un mod foarte simplu si eficient, Farmec a a dezvoltat, pentru gama Gerovital Plant Tratament, Kitul anticadere par – fiole. Acest kit este un tratament cosmetic eficient impotriva caderii excesive a parului, adresat atat femeilor, cat si barbatilor.

Kitul anticadere par din gama Gerovital Plant Tratament contine 10 fiole de cate 10 ml si are o concentratie ridicata in complexe bioactive, ce incorporeaza oligoelemente, aminoacizi si vitamine esentiale.

Aceste ingrediente actioneaza impreuna pentru a elimina cauzele care deterioreaza radacina firului si inhiba cresterea acestuia.

Rolul lor este de a stimula circulatia sangelui la nivelul scalpului si de a regla producerea de sebum pentru a ajuta la cresterea parului si intarirea radacinei firelor existente.

Kitul anticadere par – fiole si produsele Gerovital Plant Tratament pot fi achizitionate din farmacii, magazine traditionale, in supermarketuri, hipermarketuri, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!