CITESTI ACUM
Mic ghid de sănătate, noua colecţie de la editura Niculescu

Mic ghid de sănătate, noua colecţie de la editura Niculescu

mic-ghid-de-sănătate-noua-colecţie-de-la-editura-niculescu

Este evident pentru toată lumea că sănătatea ne preocupă astăzi mai mult ca oricând. Pandemia ne-a pus în fața unui tablou extrem de fidel al modului în care integrăm un stil de viață sănătos în activitățile zilnice. Comunitatea medicilor și a psihologilor se confruntă tot mai des cu cazuri de cyberhondria sau mai popular: autodiagnosticarea cu ajutorul Google!

Venim în întâmpinarea medicilor, psihologilor și a tuturor celor preocupați cu adevărat de propria sănătate cu o serie de 5 cărți care prezintă funcțiile majore ale celor mai importante organe sau funcții fiziologice: Creierul, Ficatul, Inima și Arterele, Pielea și Somnul. Cu un conținut informativ bogat în date validate științific, de către o echipă interdisciplinară de specialiști, privind funcționarea optimă a organelor, într-un stil accesibil și totodată serios, cu recomandări bazate pe studii clinice în nutriție, hidratare, cosmetică sau mișcare, aceste cărți te ajută să descoperi, să cunoști și să optimizezi funcționarea propriului organism. Susținem comunitatea medicilor, psihologilor și tuturor persoanelor interesate de psihologie și dezvoltare emoțională prin pachete și oferte speciale, pe care le comunicăm prin conturile noastre din rețelele de socializare Facebook, Instagram sau LinkedIn.

Utilizând codul PSYCHOLOGIES25, puteți beneficia de prețuri reduse cu până la 60% față de prețurile din librării, pentru toate titlurile din categoria de Self help, Familie și Parenting, Sănătate. Ne dorim astfel să devenim un partener de încredere, implicat în comunitate.

Pentru a beneficia de discount, vă rugăm să utilizați codul dvs. de reducere PSYCHOLOGIES25 (în căsuța Aplică reducere din Coșul de produse).

CREIERUL – Un organ incredibil!

PREZENTARE - Mic ghid de sanatate - Creierul [2021]_013Definitoriu pentru identitatea noastră, creierul, cu mecanismele sale în general inconștiente, este pe cât de fascinant, pe atât de necunoscut.

Ce sunt emoțiile sau visele? Cum se declanșează durerea? Dar plăcerea? Cum funcționează memoria? Cum să avem grijă de creierul nostru, să-l antrenăm și să-l hrănim bine?

Ghidul de față, bogat ilustrat, vă prezintă toate funcțiile majore ale creierului. Fiecare pagină vă ajută, într-un stil accesibil și, totodată, serios, să cunoașteți, să înțelegeți și să optimizați funcționarea acestui organ esențial pentru sănătatea și starea noastră de bine.

FICATUL – Aliatul cel mai bun pentru o stare perfectă!

PREZENTARE - Mic ghid de sanatate - Ficatul [2021]_008Ce știți, în realitate, despre ficat, în afară de faptul că este indispensabil pentru o stare de sănătate bună? Până de curând, acest organ nu trezea prea mult interes, dar acum începe să iasă puțin câte puțin din conul său de umbră, pentru a redobândi locul pe care îl merită. Și are și de ce!

Știți că ficatul este implicat în mai mult de 300 de funcții vitale? Că este singurul organ capabil să se regenereze? Că există semne ușor de observat pentru ficatul gras? Ori că puteți să aveți grijă de el mâncând alimente bogate în grăsimi bune sau schimbând crema hidratantă?

Ghidul de față, bogat ilustrat, vă prezintă toate funcțiile majore ale ficatului, nevoile, proprietățile, tulburările și bolile sale. Fiecare pagină vă ajută, într-un stil accesibil și, totodată, serios, să cunoașteți, să înțelegeți și să optimizați funcționarea acestui organ esențial pentru sănătatea și starea noastră de bine.

INIMA Șl ARTERELE sănătoase!

PREZENTARE - Mic ghid de sanatate - Inima [2021]_008Inima, considerată sediul emoțiilor si al sentimentelor, este în plus, dar mai ales, motorul întregului nostru corp. Aceasta alimentează cu sânge toate organele, permițându-ne astfel să respirăm, să ne mișcăm și să trăim.

Dar cum funcționează ea mai exact? Care sunt principalele „pene” ce pot apărea? Cum detectăm cele mai importante semnale de alarmă? Cum putem să ne protejăm de bolile cardiovasculare si să le facem faţă? Cum întreținem şi avem grijă de acest mușchi esențial?

Acest ghid cuprinde numeroase ilustrații și ne ajută să descoperim tot ce trebuie să știm despre sistemul cardiovascular. În plus, prin intermediul fiecărei pagini vom învăța cum să cunoaștem, să înțelegem și să optimizăm funcționarea aparatului circulator, esențial pentru sănătatea și starea noastră de bine.

PIELEA

PREZENTARE - Mic ghid de sanatate - Pielea [2021]_008Pielea – un subiect care ne preocupă pe toți. De la gelul de duș care ne trezește simțurile și crema de dimineață care miroase frumos, până la bronzarea excesivă, trecând prin machiaj și produse antirid, pielea este solicitată și agresată permanent.

Dar măcar suntem conștienți de importanța crucială a acestui organ pentru starea noastră generală de sănătate? Știm cât este de puternică și, totodată, de fragilă? Știm să o respectăm și să interpretăm semnalele pe care ni le transmite?

Veți afla din această carte la ce servește cu adevărat pielea, care sunt afecțiunile cutanate cele mai frecvente, cum să țineți sub observație o aluniță, dar și cum să spuneți adio pielii grase sau acneei, cum să citiți eticheta unui produs cosmetic sau cum să-l fabricați voi înșivă… pentru a avea o piele care radiază de sănătate.

Ghidul de față, bogat ilustrat, vă prezintă tot ce trebuie să știți despre piele. Fiecare pagină vă ajută, într-un stil accesibil și, totodată, serios, să cunoașteți, să înțelegeți și să optimizați funcționarea acestui organ esențial pentru sănătatea, frumusețea și starea noastră de bine.

SOMNUL – Totul despre cum să dormi mai bine!

PREZENTARE - Mic ghid de sanatate - Somnul [2021]_011Noapte de noapte, corpul și psihicul nostru se izolează de lumea exterioară. Acest timp pentru sine ne permite ca, peste zi, să gândim, să râdem, să lucrăm, să iubim, să învățăm si să interacţionăm cu ceilalți.

Ce se întâmplă însă atunci când dormim? Ce sunt visele? Cum să ne revenim din starea de oboseală? Cum să scăpăm de insomnie, să evităm coșmarurile sau să nu avem un somn prea agitat?

Ghidul de față, bogat ilustrat, vă prezintă rolul somnului și vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a-l înțelege. Fiecare pagină vă ajută, într-un stil accesibil și, totodată, serios, să cunoașteți, să înțelegeți și să optimizați această funcție esențială pentru sănătatea și starea noastră de bine.

„Suntem mereu preocupați să venim în întâmpinarea nevoii de informare a cititorilor, cu cărți de cea mai bună calitate, atent analizate din punct de vedere al conținutului și care să poarte semnătura unei autorități în domeniul abordat. Colaborarea cu autori remarcabili din domeniul psihologiei, ne onorează și este pentru noi o imensă satisfacție de a putea oferi publicului din România lucrări valoroase pentru dezvoltarea psihicului uman.” ne-a împărtășit Andrei Niculescu, Director General al Editurii NICULESCU.

Despre Editura NICULESCU

Editura NICULESCU este una dintre cele mai vechi și respectabile din România. Înfiinţată în anul 1993, prin eforturile prof. univ. dr. ing. Cristian Niculescu, editura a trecut printr-o serie de transformări, odată cu evoluția pieței de carte. În prezent în oferta editurii veți găsi o vastă colecție de carte informativă pentru copii, adolescenți, tineri, adulți și seniori, care are în centru dezvoltarea și evoluția umană.

Misiunea noastră este de a veni în întâmpinarea nevoilor cititorilor prin aducerea pe piață a celor mai căutate titluri, sub semnătura autorilor de marcă pe domeniul de interes. Suntem consecvenți în munca editorială, pasionați de conținutul relevant și creativi în activitatea grafică.

Domeniile editoriale includ carte pentru copii, ghiduri, auxiliare și memoratoare pentru pregătirea școlară individuală suplimentară, informare și evoluție personală, beletristică și nu în ultimul rând limbi străine (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi).

Editura NICULESCU, distribuitor autorizat Oxford University Press, a inaugurat unicul Centru de testare Oxford din România, în parteneriat cu Oxford Test of English.

Informaţii suplimentare: http://www.niculescu.ro/

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!