Now Reading
Michael Bolton lupta impotriva violentei asupra femeilor

Michael Bolton lupta impotriva violentei asupra femeilor

Revista Psychologies

Mult asteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc in data de 16 mai 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, este un prilej de bucurie pentru romani, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice.

Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarma cu privire la violenta impotriva femeilor. Astfel ca, in data de 8 martie, acesta a facut un statement video in cadrul caruia promitea sa lupte impotriva violentei domestice, scalviei si traficului uman.

“Un million de barbati, un million de promisiuni”, este o campanie care indeamna barbatii sa se angajeze in a lua masuri concrete pentru a pune capat violentei impotriva femeilor.

“Astazi promit sa imi continui munca in apararea femeilor si a copiilor care experimenteaza violenta domestica, scalvia si traficul uman. Promit sa recrutez si alti barbati care sa infrunte batausii, violatori si asupritorii.”, a declarat Michael Bolton in cadrul unui film postat chiar pe site-ul personal.

De ziua sa, Michael Bolton a lansat un nou CD

In acest inceput de primavara, Michael a dorit sa aduca fanilor cat mai multe surprize placute. Tocmai de aceea, de ziua sa, in data de 26 februarie artistul a celebrat prin lansarea unui nou album intitulat “Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville, USA”.

Pentru cei ce asteapta reintalnirea cu marele artist de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile prin Retelele: Bilete.ro ( in oficiile Postei Romane si in Magazinele InMedio semnalizate, www.bilete.ro, www.blt.ro ), Eventim.ro ( Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), www.mytickets.ro si Biletoo.ro ( Unirea Shopping Center, Cinema Patria, magazinele Flanco, Muzica, librariile Adevarul si Eminescu, Palatul Copiilor, www.biletoo.ro ), dar si la casele de bilete de la Sala Palatului.

 

Categoriile de bilete

Categoria Vip 1 : 780 RON

Categoria Vip 2 : 585 RON

Categoria 1 : 400 RON

Categoria 2 : 330 RON

Categoria 3 : 175 RON

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!