Now Reading
Microistoria. Povești adevărate spuse pe viu

Microistoria. Povești adevărate spuse pe viu

Pe 5 martie 2018, ora 20:00, la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, strada Lipscani nr. 84-90, va avea loc cea de-a doua ediție Microistoria. Povești adevărate spuse pe viu.

Vă invităm la o seară specială (cu intrare liberă) în care confesiunile unor oameni obișnuiți vă vor da energie pentru reimaginarea propriei existențe.

Cum am supraviețuit tranziție

De aproape 30 de ani ne aflăm pe drumul de la un regim la altul, dinspre comunism înspre capitalism, sau înspre ce a mai rămas din el.

Am trecut cu toții prin etapele tranziției: momentul Revoluției din 1989, tulburii ani ’90, schimbările percepute după intrarea României în Europa, în anul 2007, prin momente bune și prin momente de declin ale societății.

Ne amintim cu toții etapele macro, dar ce se întâmplă cu cele micro? Cum am parcurs fiecare dintre noi acest drum și ce impact a avut el asupra vieții noastre personale și asupra familiei din care facem parte?

La cea de a doua ediție a Microistoria. Povești adevărate spuse pe viu vrem să aflăm care au fost experiențele cele mai puternice de după 1989 ale oamenilor obișnuiți din România.

Am trimis invitații către 100 de persoane cu rugămintea de a ne povesti Cum au supraviețuit tranziției (de la comunism la capitalism)?” și suntem în curs de selectare a celor mai interesante dintre acestea.

Vom alege poveștile care aduc un punct de vedere personal, unic și semnificativ pentru traseul unei persoane, având credința că fiecare dintre noi este relevant pentru tabloul mai mare din care facem cu toții parte.

Foto: Adi Bulboacă

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!