Now Reading
Noul iaurt Activia Light, cu 0% grasime

Noul iaurt Activia Light, cu 0% grasime

Revista Psychologies

Danone Romania isi extinde portofoliul de produse cu o noua gama, Activia Light, disponibila in 4 variante: Activia Light Natur, Activia Light cu Capsuni, Activia Light cu Ananas si Activia Light cu Cereale.

Stilul nostru de viata este uneori dezordonat, suntem ocupati si pe fuga, intalnim la tot pasul tentatii culinare care ne pot dezechilibra alimentatia. Tocmai de aceea, Danone Romania aduce consumatorilor un produs nou, cu gust savuros si 0% grasime, produs usor de integrat intr-o alimentatie sanatoasa.

„Ne dorim sa aratam bine, mergem la sala, tinem dieta, in acelasi timp simtim nevoia de a manca si „ceva bun”. Alimentatia echilibrata, alaturi de miscare, este esentiala pentru un corp si un spirit sanatos. Am creat Activia Light special pentru momentele in care vrei sa te delectezi cu ceva bun si sa te bucuri de o placere fara sa te simti vinovat. Astfel, poti alege dintre 4 combinatii savuroase, toate cu 0% grasime si 100% placere, bune de consumat in functie de starea de spirit pe care o ai in fiecare zi”, explica Anca Stroe, Director de Marketing Danone Romania.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top