Now Reading
Radisson Blu aduce experienţa autentic germană a Oktoberfest la Bucureşti

Radisson Blu aduce experienţa autentic germană a Oktoberfest la Bucureşti

Revista Psychologies

“Autumn Fest” aduce la Bucureşti toate ingredientele necesare pentru a recrea atmosfera exuberantă a Oktoberfest-ului din Műnchen: peste 3500 litri de bere Hofbräu (berea oficială Oktoberfest), mesele lungi de lemn amplasate în corturile tradiţionale, cântecele formaţiei Tiroler Alpenkavaliere si fetele îmbrăcate în tradiţionala rochie “Dirndl”.

Oaspeţii se vor bucura de o varietate de peste 40 de specialităţi autentice bavareze pregătite de către un bucătar autentic german, Bernd Kirsch, Executive Chef la hotelul Radisson Blu din Bucureşti. Meniul include preparate precum Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel sau delicioasele deserturi precum ştrudel cu mere şi sos de vanilie sau turtă dulce.

Berea servită la Oktoberfest este special brasată pentru eveniment, fiind mai tare şi mai acidulată decât cea obişnuită, ceea ce produce şi faimosul ”guler” de spumă.

În fiecare an acest eveniment adună peste 2500 de invitaţi, în special grupuri de prieteni şi familii care doresc să se bucure de un eveniment inedit, dar şi personalităţi ale comunităţii locale germane..

Rezervările pot fi făcute la tel. 021 311 90 00.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!