Now Reading
Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de shopping, cu vedete și reduceri de neratat

Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de shopping, cu vedete și reduceri de neratat

Toamna se numără noile colecții dedicate sezonului rece, prilej cu care VIVA! și București Mall invită toate fashionistele la o seară specială, plină de reduceri tentante și surprize, de la care nu vor lipsi vedetele tale preferate.

 

Pe 19 septembrie, între orele 17.00 și 21.00, București Mall va fi gazda unei sesiuni de cumpărături marca VIVA!

Celebritățile tale favorite vor fi alături de noi pentru o sesiune specială de shopping din colecțiile toamnă-iarnă.

Te așteptăm să petreci cu noi o seară strălucitoare, unde vei întâlni vedetele pe care le admiri și din al căror stil te poți inspira chiar la fața locului în alegerea unei garderobe de toamnă așa cum ți-ai dorit.

Nu doar vedetele îți vor fi aproape în acest demers, ci și magazinele din București Mall, care te vor întâmpina cu oferte speciale, astfel încât garderoba la care visezi să devină realitate: la 18 ani de București Mall, magazinele partenere vor oferi discounturi de 18% la o gamă selectată de produse!

Dacă ești cititoare fidelă VIVA! și nu ratezi nicio știre din viața vedetelor pe viva.ro, vrem să-ți mulțumim oferindu-ți un tratament de superstar.

În seara evenimentului, vei avea la dispoziție un photo corner unde îți poți crea amintiri de neuitat pozând alături de celebritățile tale preferate, iar aceasta e doar una dintre surprizele pe care ți le-am pregătit.

Pentru un start perfect al sezonului toamnă-iarnă, VIVA! te așteaptă pe 19 septembrie, între orele 17.00 – 21.00, la București Mall.

Hai cu noi la o sesiune specială de cumpărături împreună cu celebritățile tale preferate și bucură-te de noile colecții toamnă-iarnă la un preț special. Vinul și distracția sunt din partea casei! 🙂

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!