Now Reading
S-a lansat „Fain & Simplu”. Platformă marca Radio ZU și proiect de suflet al lui Mihai Morar.

S-a lansat „Fain & Simplu”. Platformă marca Radio ZU și proiect de suflet al lui Mihai Morar.

Revista Psychologies
s-a-lansat-Fain-Simplu-platformă-marca-Radio-ZU-și-proiect-de-suflet-al-lui-Mihai-Morar

Fain & Simplu e cel mai “eu” proiect al meu. Sper să devină cel mai “eu” loc al tău. Împreună facem @fain&simplu, un CLUB PENTRU MINTE, TRUP ȘI SUFLET. Bine ne-am găsit!”.

Acesta este îndemnul lui Mihai Morar care pe 14 decembrie 2020, la fix ora 19:30, a lansat proiectul lui de suflet, „Fain & Simplu”.

„Pot să spun că „Fain & Simplu” este o platformă de comunicare, că este un podcast, că e un radio online. „Fain & Simplu” este cumva câte puțin din toate acestea, „Fain & Simplu” este un club pentru minte, trup și suflet. „Fain & Simplu” este ceea ce mă ține la vârsta mea în echilibru, este despre cum pot să rămân destul de echilibrat într-o perioadă foarte agitată pentru noi toți.”, continuă omul de radio.

Platforma „Fain & Simplu” a pornit ca un mood board personal pe Instagram, @fainsisimplu. Mihai Morar a dezvoltat proiectul în jurul statement-ului „Club pentru minte, trup și suflet”, iar în centrul acestei construcții stă podcastul săptămânal, „Fain & Simplu cu Mihai Morar”. Înregistrat audio și video într-un studio dedicat, podcastul suprinde conversații cu invitați din diverse domenii de interes (muzică, sport, nutriție, business, media, digital, coaching și nu numai), care, plecând de la povestea personală, pot oferi un exemplu motivațional sau inspirațional. Misiunea podcast-ului este să devină acea „voce exterioară” care să inspire membrii comunității să își asculte și să-și urmeze „vocea interioară”. Podcast-ul este publicat pe platformele cunoscute de streaming digital, precum și în variantă video pe YouTube. Varianta audio a podcastului „Fain & Simplu” o poți asculta și pe Spotify.

„Primul om viral” din România, Matei Dima – BRomania – este primul invitat al lui Mihai Morar. Matei Dima e sincer, e onest, muncește cu pasiune și e dedicat 100% proiectelor în care e implicat, fie că e vorba de regie și producție de filme sau de online. Are un mindset american când e vorba de eșec, ceea ce îl face să meargă înainte. E vizionar și are un plan bine pus la punct când pornește la drum. Spune că e generos din egoism, dar acest podcast îl arată drept un altruist care atrage exact energia bună pe care el o raspândește în jur.

Podcastul, în întregime, poate fi ascultat aici.

*„Fain & Simplu” este un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!