Now Reading
Zen, relaxare, yoga

Zen, relaxare, yoga

Revista Psychologies

Sambata, pe 6 septembrie, incepand cu ora 9.30, vino pe pajistea Roabei de cultura, in parcul Herastrau (langa restaurantul Pescaurs), pentru o portie de…zen!

Program

  • 09.30-09:40:  Walk like a tree! Joc de constientizare: Simte iarba cu talpile, mintea si inima.  Ne vom imparti in 2 randuri, vom inchide ochii, si vom incerca timp de cateva minute sa constientizam lent fiecare pas, apasand in iarba cu ochii inchisi, astfel incat atingerea ierbii& pamantului sa o simta talpile, dar si toata fiinta noastra. Sa o simta si gandurile si sentimentele noastre ca si cum ar  prinde radacini.

 

  • 09.40-10.00:  Speech  – Deschide-ti inima si  iarta !  Vino sa facem un  lucru bun impreuna si sa ne luam angajamentul de a ierta pe cineva, pe oricine ne-a golit inima candva: poate fi un parinte, un prieten, un coleg,  jumatatea noastra sau putem fi chiar noi. Haideti sa ne eliberam de bagajul cu  remuscari, acuzatii si ura, pe care il caram dupa noi,  pentru a ne gasi linistea, pacea si a putea merge mai departe.

 

  • 10.00-10.10:  Open Heart Pranayama (Exercitii simple de respiratie, care ne vor ajuta sa ne impamantenim intentia setata la clasa de yoga:  iubire& iertare)

 

  • 10.10-11.00:  Personalized Yoga class – Open your heart chakra, choose love & forgive! Vom lucra asane (pozitii), care ne vor ajuta sa ne deschidem chakra inimii. In filozofia yogina, inima, cunoscuta drept chakra inimii reprezinta sursa de vindecare, compasiune si deschidere emotionala. Atunci cand deschidem chakra inimii ne centram mai mult fiinta, astfel incat vom gasi puterea de a ne vindeca suferintele, a  ierta,  a privi cu mai multa compasiune lucrurile, si a iubi mai mult si mai mult! Inima este sursa intuitiei si adevarului nostru. Cand invatam sa traim viata din inima nu din minte, ne vom reindragosti de noi, de tot ce ne inconjoara si poate ne vom gasi scopul.

 

La aceasta clasa va fi si Dana Nedelcu care a inceput in 2012 sa practice yoga disciplinata in Londra ca sa se vindece de un sold dislocat si un spate dureros, ce a venit cu finalizarea studiilor de Istoria si Teoria Artei de la Universitatea din Essex. Fiind profund inspirata de puterea de vindecare atat a corpului cat si a mintii, a absolvit un curs de profesori de yoga acreditat de Alianta de Yoga, cu Yoga London.

Dana a studiat  cu cei mai apreciati profesori din yoga precum Ana Forrest, Shiva Rea, David Swenson etc. si are o viziune holistica asupra stiintei yoga.

Campul electromagnetic al inimii este de 5000 de ori mai puternic decat cel al creierului, radiand din centrul nostru precum focul soarelui (Tending The Heart Fire: Shiva Rea). Experimentarea chakrei Anahata (inimii) este foarte usor simtita atunci cand avem emotii puternice de iubire ce vin cu o senzatie de caldura ce radiaza din zona inimii. Aceasta radiere este cu mult mai puternica atunci cand ea se iubeste pe sine.“Purtati-va inima in campuri vaste de lumina si lasati-o sa respire ”  Hafiz 

Proiect initiat si dezvoltat de Andreea Pautov, Marketing Manager World Class, autor al platformei http://suntuncopac.com/

 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!