Now Reading
Toamna se numara exclusivitatile in VIVA! de septembrie   

Toamna se numara exclusivitatile in VIVA! de septembrie   

Revista Psychologies

Incepe toamna alaturi de noul numar al revistei VIVA!, unde vei descoperi materiale si interviuri savuroase cu vedetele tale preferate. Pentru prima data, Sore si fiica ei de cinci luni, Erin, au aparut impreuna pe coperta unei reviste. Artista ne-a povestit cum a schimbat-o rolul de mamica, care este povestea din spatele numelui ales pentru fiica sa, dar si cum si-ar dori sa arate nunta cu Mircea, logodnicul ei.

Andra Andreescu, cea care creeaza outfit-uri fabuloase pentru multe dintre vedetele noastre, este pe cale sa se faca remarcata la Hollywood. Cum a ajuns Bella Hadid sa isi doreasca sa ii poarte creatiile, afla din interviul cu designerul caruia i-am facut o vizita la noul sau showroom.

Descopera Palatul Elisabeta prin intermediul imaginilor de colectie din bogata arhiva VIVA!, cu reprezentantii Familiei Regale a Romaniei, dar si un material despre viata de poveste a regretatei Regine Ana.

Citeste un interviu spumos cu Denzel Washington, actorul din „Cei sapte magnifici”, precum si un material picant despre Melania Trump, candidata la titlul de Prima Doamna a Americii.

Anotimpul rece se anunta a fi extrem de stylish. Toamna aceasta lasa-te inspirata de noile tendinte si  da frau liber imaginatiei imbinand culorile si texturile propuse de designeri.

Ce poate fi mai relaxant intr-o zi de septembrie decat o excursie in inima podgoriilor? Paseste alaturi de noi in cramele ascunse la sute de metri adancime din Republica Moldova sau, daca preferi un loc plin cu povesti, legendarul hotel Negresco este alegerea ideala pentru acest inceput de toamna.

 

VIVA! septembrie va fi disponibila incepand cu 1 septembrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara. 

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!