Now Reading
VIVA! de septembrie, doza ta de energie la început de toamnă

VIVA! de septembrie, doza ta de energie la început de toamnă

Întâmpină toamna în forță alături de noua ediție a revistei VIVA! Protagonista shootingului de copertă este Andreea Marin, care, la 43 de ani, după ce  viața a pus-o în mai multe situații delicate, nu s-a lăsat copleșită, ci a decis să facă un viraj brusc spre fericire. Pentru a descoperi ce o face fericită, citește interviul pe care ți l-am pregătit în noul număr!

 

Descoperă casa Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf de la Snagov, care este mai degrabă un fel de stup pentru membrii familiei, împrăștiați care încotro pe mapamond.

Cea mai puternică femeie din fotbalul românesc ne-a făcut cunoștință și cu animalele de companie ale familiei: ariciul Ghiță, papagalul Charlie sau buldogul francez pe nume Vasile, care completează perfect atmosfera de acasă.

Gianluca Vacchi a ajuns să fie urmărit de milioane de persoane după ce, în vara anului trecut, a publicat un filmuleț în care dansa alături de fosta sa iubită.

De atunci, italianul a cucerit milioane de femei și a devenit un model pentru bărbați. Descoperă câteva lucruri pe care cu siguranță nu le știai despre excentricul afacerist!

La 35 de ani, Beyoncé este o femeie împlinită: e star internațional, câștigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e înconjurată zi-lumină de un staff impresionant, are avion, iaht și chiar propria insulă, trei copii frumoși și un soț la fel de celebru.

Din păcate, nu și la fel de fidel, acesta făcând-o pe faimoasa cântăreață să constate pe propria piele că banii nu aduc întotdeauna fericirea…

Septembrie este perioada culesului viilor și, inevitabil, gândul ne poartă spre podgoriile întinse pe zeci de hectare. Ți-am pregătit trei destinații viticole în care să te relaxezi la început de toamnă.

Te simți în largul tău pe bulevardele aglomerate sau pe străduțele labirintice unde nici GPS-ul nu face față?

Atunci, inspiră-te pentru următorul concediu din destinațiile propuse de noi la rubrica Travel.

VIVA! de septembrie este diponibilă, din 1 septembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Pentru că vrem să strălucești cu adevărat toamna acesta, am pregătit pentru tine un cadou special, pe care îl poți achiziționa împreună cu revista la prețul de numai 10,99 lei: un pandantiv Swarovski®. O toamnă de poveste!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!