Now Reading
Supa de peste cu creveti

Supa de peste cu creveti

Revista Psychologies

A te simti ca pestele in apa, din cate stiu, e de bine. ma intreb cum s-o fi simtind pestele in supa. Ca sa nu se simta singur, pui si creveti, pentru ca se cunosc deja.

Ingrediente:

  • 400 g cod congelat;
  • o ceapa tocata marunt;
  • trei catei de usturoi zdrobiti;
  • un cartof taiat cubulete;
  • 200 g ciuperci taiate felii;
  • o lingura de unt;
  • trei rosii medii, pasate sau taiate marunt;
  • 200 ml smantana proaspata;
  • 250 g creveti decorticati;
  • sare si piper dupa gust.

Preparare:

Decongeleaza codul si taie-l bu­catele.

Topeste untul intr-o tiga­ie si pune ceapa, usturoiul, ciupercile si cartoful. Adauga apa si lasa-le sa se patrunda.

Adauga si rosiile si lasa-le pe foc cca 15 minute.

Pune si codul, apoi si crevetii, lasa-i sa mai fiarba circa 5 minute apoi toarna smantana si lasa-le pana dau in clocot.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top