Now Reading
7 dintre cele mai bune parfumuri pentru vara 2020: pentru femei

7 dintre cele mai bune parfumuri pentru vara 2020: pentru femei

Revista Psychologies
25 de parfumuri de vară

De la plajă la piscină, de la gratar la spectacole de artificii, vara este una dintre cele mai interesante perioade ale anului. Frigul și întunericul iernii au trecut de mult și nu există capăt posibilităților pe care le ține vara. Acest sezon este unul dintre cele mai incitante perioade din an, din mai multe motive, unul dintre acestea fiind capacitatea de a desprinde cele mai bune parfumuri de vară.

Există o listă lungă de mirosuri pe care le asociem vara: protecție solară la plajă, trotuare aburite după furtună, nucă de cocos în băuturi congelate. Vara este una dintre cele mai lejere și mai ușoare perioade ale anului, iar alegerea ta în parfum ar trebui să reflecte asta. Este timpul să îmbrățișăm fructele, florile și citricele pe care parfumurile trebuie să le ofere și să lase mirosurile mai grele toamna și iarna.

Din fericire, suntem aici pentru a vă configura cele mai bune 25 de parfumuri de vară din 2020, astfel încât să aveți un parfum care să se potrivească oricărei activități pentru lunile mai calde. De la nunți de vară până la zile la lac, veți avea un parfum distractiv și lipsit de griji pentru tot!

1. Calvin Klein: One Summer 2020

Acest parfum cald și romantic îmbină perfect acordurile florale, citrice și musculoase pentru un parfum strălucitor care acționează ca un accesoriu perfect pentru garderoba dvs. de vară jucăușă și strălucitoare.CK One Summer

2. Cinema by Ives Saint Laurent

Acest parfum proaspăt floral și citric este suficient de ușor, răcoritor și crocant pentru a trăi o zi la birou, când ai prefera să fii afară, dar totuși destul de intens încât să ieși în evidență în mulțime la orice număr de evenimente.

3. Acqua Di Gioia by Giorgio Armani

Un parfum incontestabil feminin care combină cele mai bune aspecte ale parfumurilor florale și proaspete, acest parfum clasic este definiția unui parfum ușor de vară, care este practic implorând să fie împerecheat cu sundress-ul tău preferat.

Aqua Di Gio

4. Happy by Clinique

Acest parfum ușor, bombat, amestecă acorduri fructate și florale, pentru a crea un parfum cu adevărat spumos, conceput pentru a vă ajuta să vă dansați prin zile pline de bucurie (sau zile în care aveți nevoie de un plus suplimentar la pas).

5. Armani Si

O abordare modernă a unui parfum chypre, acest parfum preferat de fan combină elegant citricele, florile și moscul pentru a crea o experiență de purtare cu adevărat unică și feminină, perfectă pentru a face parte din activități de seară interesante.

6. Versace Versense

Acest parfum captivant amestecă acorduri verzi și florale cu componente naturale pentru a crea un spray remarcabil de unic, de neuitat, care amintește de frumusețea și luxurile Mediteranei.

7. Marc Jacobs Daisy Love Sunshine

Un amestec expert de acorduri fructate, verzi, florale și pudrate, acest parfum combină toate cele mai bune aspecte ale parfumurilor de vară într-o singură sticlă: ușor, distractiv și înălțător, fără a fi perturbator.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!