CITESTI ACUM
Cum să tratezi eficient dermatita seboreică

Cum să tratezi eficient dermatita seboreică

cum-să-tratezi-eficient-dermatita-seboreică

Unul dintre dezideratele pentru anul 2021 trebuie să fie o mai bună îngrijire a capului. Atât la interior, cât și la exterior. O bună sănătate psihică este esențială în vremuri atât de tulburi, precum cele pe care le trăim de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Dar știm deja celebra zicală latină: „mens sana in corpore sano”. Așa că, pentru ca sănătatea ta mintală să fie mereu în parametri, ea trebuie dublată și de o sănătate fizică la standarde ridicate. Iar pentru capul tău, scalpul și părul sunt esențiale. Modul în care le tratezi și le îngrijești este decisiv cu privire la cum arată și se simt elementele ce alcătuiesc podoaba ta capilară. O problemă care apare în cazul foarte multor oameni este dermatita seboreică. Aceasta este o boală a scalpului care se manifestă foarte specific și care poate fi tratată cu ajutorul unei soluții precum șamponul Dermotis.

Pentru a înțelege mai bine fenomenul dermatitei seboreice și pentru a avea idee despre cum poți trata această afecțiune cu succes, fără să riști să mai revină, te invităm să parcurgi acest material din care vei afla ce este această boală, cum se manifestă și ce ingrediente sunt esențiale pentru a scăpa de ea.

Cum te ajută un șampon de calitate să tratezi dermatita seboreică

Dermatita seboreică este o boală a scalpului. Pielea capului se inflamează, atunci când este bolnavă de dermatită seboreică, iar la suprafața ei apar scuame albicioase, uleioase sau uscate. Nu doar la nivelul pielii părului se poate manifesta această boală, ci și pe față, în spatele urechilor, pe brațe sau pe piept. În orice caz, cea mai întâlnită variantă este cea în care este afectată exclusiv pielea capului.

Din nefericire, cercetările științifice desfășurate până în prezent nu au putut stabili cauzele exacte ale apariției acestei boli. Ea poate, fi, însă, controlată încă de la primele semne ale apariției, iar pe piață există soluții de tratament eficiente, naturale și accesibile din punct de vedere al costurilor. Un exemplu în acest sens este varianta de șampon Dermotis, care este fabricat în baza unei rețete gândite special pentru a vindeca pielea iritată a capului.

Grație ingredientelor din care este fabricat, șamponul cicatrizează și protejează pielea care s-ar putea infecta sau care este deja afectată de dermatită. Lista acestor ingrediente cu prinde atât extracte din plante, precum gălbenelele, salvia, coada șoricelului, stejarul sau pătlagina, dar și elemente chimice precum ichtiolul. Un șampon medicinal de acest fel este recomandat atât pentru tratarea dermatitei seboreică a scalpului, cât și pentru seboreea scalpului sau alte stări peliculare cronice.

Cum se utilizează un șampon medicinal pentru tratarea dermatitei seboreice

Strategia pe care trebuie să o abordezi atunci când decizi să începi să utilizezi un șampon medicinal care poate trata dermatita seboreică este una necesar a fi bine calculată. Există două faze ale tratamentului, respectiv faza de atac și faza de întreținere. Tratamentul de atac vizează o utilizare mai intensă a șamponului, care să acționeze des și puternic împotriva dezechilibrului ce a provocat problema. Această utilizare intensă s-ar traduce prin 3-4 șamponări pe săptămână, timp de trei săptămâni. Ulterior, tratamentul de întreținere nu este decât o continuare pe o perioadă nedeterminată a utilizării șamponului, de 1-2 ori pe săptămână. Șamponul trebuie aplicat pe părul umed, în așa fel încât să ajungă și la nivelul pielii capului. Aceasta trebuie masată, iar șamponul trebuie lăsat să acționeze preț de cinci minute. Ulterior, se clătește cu multă apă, în așa fel încât să se înlăture complet.

Dacă vrei să scapi de probleme precum mătreața sau dermatita seboreică, o soluție excelentă de tratament este șamponul Dermotis, pe care îl poți achiziționa din magazinul online Tis Farmaceutic, la un preț excelent.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!