Now Reading
Pot purta bijuterii dacă sunt alergică?

Pot purta bijuterii dacă sunt alergică?

Revista Psychologies
pot-purta-bijuterii-dacă-sunt-alergică

Bijuteriile ne pot ajuta să scoatem o ținută din anonimat, îmbunătățind-o cu doar câteva accesorii de bază, care ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei femei. Însă creatorii de bijuterii spun că acestea sunt mai mult decât niște simple accesorii. Acestea au puterea de a transforma o ținută anostă într-una extravagantă, dar și să ne scoată din stările negative în care ne aflăm. Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, iar aceasta se poate observa pe chipul oricărei doamne atunci când primește în dar o pereche de cercei sau un colier.

Femeile sunt puternice din toate punctele de vedere și stau la baza multor afaceri de succes, iar un exemplu este Lavinia Lazăr, cea care a conceput și dezvoltat brandul de bijuterii Carlette Jewellery, lansat de curând și în România.

Pentru mine, Carlette Jewellery reprezintă un proiect de care sunt foarte mândră. A luat naștere din dorința de a le oferi femeilor bijuterii practice pe care să le poarte în orice moment al zilei, indiferent de eveniment sau dacă au sau nu, de obicei, reactii alergice. Bijuteriile au puterea de a schimba starea de spirit a unei femei, reușind să aducâ zâmbetul pe buze chiar și într-o zi mai puțin bună. Toate doamnele și domnișoarele merită să fie răsfățate și să li se pună în evidența frumusețea și personalitatea unică”,  a declarat Lavinia Lazăr, fondatoarea brandului Carlette Jewellery.

 Bijuteriile ne influențează mai mult decât modul în care arătăm

De câte ori nu am avut reținerea de a nu purta bijuterii datorită reacțiilor noastre alergice sau, pur si simplu, ne ferim să folosim parfum și creme când ne accesorizăm? Noi am luat în calcul și acest aspect când am creat conceptul Carette și am vrut ca fiecare femeie să treacă peste orice și să aibă curajul de a zâmbi, de a fi ea însăși: be you!

Multe femei au câteva bijuterii statement, de bază, pe care le folosesc pentru orice ocazie. Poate fi un simplu colier, o brățară elegantă sau o pereche de cercei.

Toate femeile sunt speciale, frumoase și rafinate prin modul lor unic de a fi, dar, să recunoaștem, câteodată trebuie să ne reamintim cât de speciale și importante suntem. Femeile se fac remarcate cu ușurință oriunde s-ar duce. Dar atunci când adăugăm și câteva bijuterii ținutei noastre, toți ochii se vor aținti asupra noastră.

Bijuteriile, după cum ne spune Lavinia Lazăr, au puterea de a ne reconfirma cât de speciale suntem, întrucât bijuteriile sunt un simbol al frumuseții. Atunci când nu au cea mai bună stare de spirit, trec printr-o perioadă dificilă în viață sau, pur si simplu, au reacții la anumite bijuterii statement, femeile au tendința de a-și face singure cadou acel inel sau acea pereche de cercei deosebită pe care și-o doreau și pe care admirau de fiecare dară când treceau prin dreptul magazinului atunci când găsesc ceea ce li se potrivește.

Carlette RAW - by CrinaPopescu-476
Foto credit: Crina Popescu

În unele momente, când vine vorba de bijuterii, un astfel de gest sau o simplă reacție, chiar dacă vine din partea noastră sau din partea altei persoane, ne poate schimba în totalitate starea de spirit. Și nu este vorba doar de valoarea intrinsecă a piesei respective, ci este vorba de ce reprezintă acea piesă pentru noi: posibilitatea de a o purta la diferite ocazii speciale sau de a fi admirate pentru că o purtăm ne face gândul zboare, iar atitudinea să se schimbe odată cu aceasta.

Bijuteriile au puterea de a ne scoate din anonimat în orice context. Carlette Jewellery ne oferă bijuterii clasice, dar totuși elegante, care au menirea de a ne transforma ziua într-una mai bună. Imaginați-vă că o pereche de cercei, așa cum sunt cerceii Heavenly, este exact ceea ce trebuie pentru a da un strop de rafinament ținutei noastre. Pietricelele adaugă o notă de eleganță și ne dau încrederea necesară pentru a face față diferitelor task-uri pe care le avem de îndeplinit sau pentru a avea atitudinea care să ne facă să fim la înălțime în orice ocazie. Delicatețea acestor bijuterii scoate în evidență feminitatea din fiecare femeie, iar strălucirea și calitatea lor vor capta atenția tuturor. Purtăm Carlette cu încredere chiar și atunci când avem reacții alergice sau folosim creme și parfumuri puternice, ce ne definesc. Rămânem memorabile!

Despre Carlette Jewellery

Carlette Jewellery este un vis devenit realitate al antreprenoarei Lavinia Lazăr, o româncă ce a vrut să redea femeilor accesorii simple, dar rafinate, care să le ajute să-și completeze ținutele pentru fiecare ocazie, să își depășească limitele alergice și să rămână mereu actuale și efervescente folosind un patent elvețian. Fiecare femeie este unică și specială în felul ei de a fi, iar nimeni nu poate contesta acest lucru. Bijuteriile au puterea de a schimba starea de spirit a oricărei femei, fiind de ajuns o pereche de cercei delicați pentru a le scoate în evidență trăsăturile frumoase și unice.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!