Now Reading
Căi către Sine prin înțelepciunea maeștrilor indieni

Căi către Sine prin înțelepciunea maeștrilor indieni

Revista Psychologies
căi-către-sine-prin-înțelepciunea-maeștrilor-indieni

Învățăturile și tradițiile din India și-au păstrat relevanța de-a lungul timpului și continuă să inspire lumea la realizare, la cunoaștere ca mijloc de eliberare, la căutarea adevărului și la atingerea întregului nostru potențial ca ființe umane.

Editura Herald și Festivalul Namaste India te invită să descoperi Căi către Sine prin întelepciunea maeștrilor indieni, sâmbătă, 25 iunie, de la orele 15:30, la Casa Universitarilor din București, în cadrul unei întâlniri care aduce în discuție opera gânditorilor Jiddu Krishnamurti, Ramana Maharshi și Nisargadata Maharaj.

Textele acestor autori vin cu răspunsuri la întrebările fundamentale: Cine sunt eu? Ce se întâmplă după moarte? Care este scopul vieții? și aduc o înțelegere mai amplă a înțelepciunii spirituale străvechi a Indiei – nu doar pentru cei care caută calea  către echilibru, ci și pentru aceia care doresc să aprofundeze cunoștințele prin aplicarea lor în viața de zi cu zi.

La eveniment vei putea explora diferitele dimensiuni ale spiritualității indiene, alături de invitații, Madeea Axinciuc (Prof. univ. dr., Universitatea din București, director program masteral de Studii Religioase – Texte și Tradiții), Marius Vornicescu (instructor Yoga), Camelia Alecu (fondator We Love India), Vlad Nicodim (psiholog), Luisa Neag (Senior Editor Herald) și gazda, Sorin Lucaci (PR Herald).

Dacă vrei să înțelegi India și înțelepciunea sa transmisă de milenii, intră pe www.edituraherald.ro și explorează o listă de titluri menite să te ajute să ajungi la o înțelegere mai profundă a hinduismului. În perioada  21 iunie – 3 iulie ai acces la o selecție de titluri care cuprind învățăturile esențiale transmise de marii inițiați ai Indiei, reduse cu 25%.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top