CITESTI ACUM
Secretele simbolului pierdut

Secretele simbolului pierdut

Autor: John Michael Greer
Editura: Niculescu

Un ghid neautorizat pentru: societati secrete; traditii mistice; practici oculte; simboluri ezoterice; coduri ascunse; locuri si persoane prezente in„Simbolul pierdut” de Dan Brown. Secretele simbolului pierdut reprezinta o resursa esentiala pentru fanii lui Dan Brown care doresc sa cunoasca realitatea din spatele fictiunii.

Secretele simbolului pierdut, John Michael Greer, Editura Niculescu

Un ghid neautorizat pentru: societati secrete; traditii mistice; practici oculte; simboluri ezoterice; coduri ascunse; locuri si persoane prezente in „Simbolul pierdut” de Dan Brown.

Secretele simbolului pierdut reprezinta o resursa esentiala pentru fanii lui Dan Brown care doresc sa cunoasca realitatea din spatele fictiunii.

De la Abramelian Magul la Zohar, acest ghid enciclopedic al SIMBOLULUI PIERDUT dezvaluie povestile uitate ale traditiilor mistice care le-au dat forma si care coexista in lumea noastra moderna.

Descoperiti adevarul despre Francmasonerie – o tema majora prezenta in unul dintre cele mai bine vandute romane ale lui Dan Brown – inclusiv despre ritualuri, temple si celebrii sai membri malefici, cum ar fi, de exemplu, legendarul Albert Pike. Cititi povestea reala aflata in spatele Rozicrucienilor, a templului lui Solomon si a riturilor oculte antice.

John Michael Greer este un redutabil cercetator american in domeniul stiintelor oculte si un scriitor de succes, autorul mai multor romane cu subiecte ezoterice. Practicant al magiei si al traditiilor misterioase occidentale de mai bine de treizeci de ani, are o pregatire variata si complexa, care combina studiile academice cu practica si initierea in cadrul catorva ordine oculte si druide.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!