CITESTI ACUM
Topul celor mai vândute cărți la Editura Litera – Bookfest 2022

Topul celor mai vândute cărți la Editura Litera – Bookfest 2022

Revista Psychologies
topul-celor-mai-vândute-cărți-la-editura-litera-bookfest-2022

Pentru cititorii Editurii Litera, cele cinci zile ale Târgului de carte Bookfest s-au egalat cu oportunitatea de a vedea, pe viu, scriitorii pe care îi îndrăgesc. La standul editurii s-au perindat lansări de carte, dialoguri literare, sesiuni de autografe și discuții.

Un bun cititor, râvnește să completeze biblioteca proprie cu cărți semnate de autorii a căror parcurs literar le urmărește. Grație celor peste 900 de noutăți editoriale, reduceri de până la 40% și cadouri simpatice la achiziții de carte, fiecare cititor s-a ales cu cărți pentru gustul său literar.

În topul celor zece cele mai vândute cărți la standul editurii Litera se află cartea autorului Igor Bergler, „Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări”, autor prezent în fiecare zi a târgului pentru discuții cu cititorii și sesiuni de autografe. „Ciudățenii amoroase din Bucureștiul Fanariot” de Doina Ruști a fost cel de-al doilea titlu la mare căutare de către cititori. Topul este completat de două cărți-eveniment, prezente doar la standul editurii Litera: „Paradis” și „Abandon” de Abdulrazak Gurnah. Urmate de cărțile „Ipoteza iubirii” de Ali Hazelwood, „Până nu se răcește cafeaua” de Toshikazu Kawaguchi și „Vindecarea copilului interior” de Stefanie Stahl.

Cartea „Nu sunt eu” de Maia Morghenstern, fiind și noul volum din colecția de autor Litera, a răspuns cititorilor la așteptarea de a descoperi emoție și amintire. „Scurta istorie a românilor” de Ioan-Aurel Pop și „Oglinda și lumina” de Hilary Mantel, încheie topul celor 10 cărți.

Evenimentele și lansările din colecția „Biblioteca de proză contemporană” au avut parte de nenumărate aprecieri din partea publicului. Iată topul celor mai vândute cinci cărți ale colecției:

Pe micii cititori ai editurii, campania „Citești, ești un dulce” i-a bucurat cu bomboane și propunere de titluri captivante. Acesta este topul preferințelor din colecția Litera mică:

Deși Bookfest s-a încheiat, Editura Litera a rezervat aparții de carte importante, pentru perioada verii. Rămâneți conectat cu editura pe litera.ro și pagina de Facebook, pentru noutăți editoriale, evenimente și reduceri generoase.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!