Now Reading
Premiile Femeia Anului 2012

Premiile Femeia Anului 2012

Revista Psychologies


Promovarea si Apararea Valorilor Democratiei – Cristina Guseth, directorul Freedom House Romania, pentru intreaga activitate de peste 20 de ani in slujba promovarii presei independente, a justitiei nepartinitoare si a bunelor practici in administratia publica, una dintre cele doua romance incluse in enciclopedia „1000 Peace Women across the Globe”.

Trofeu inmanat de Cristina Simion, co-fondator al concursului Tanarul Jurnalist al Anului.

Initiativa in Sprijinul Semenilor – la aceasta categorie au fost acordate 3 premii:

Dorica Dan, presedinta Asociatiei Prader Willi din Romania, fondatoarea Centrului Pilot NoRo din Zalau, singurul Centru din tara destinat ingrijirii copiilor cu boli rare, construit in cadrul Parteneriatului Norvegiano-Roman pentru progres in bolile rare.

Trofeul a fost acordat de Excelenta Sa, ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, dl. Oystein Hovdkinn.

Angela Baciu, poeta, publicista, manager pentru proiecte culturale si educationale, initiatoare a numeroase proiecte culturale pentru copii si tineret, desfasurate in orasul Galati, militanta activa in organizarea de actiuni caritabile destinate strangerii de fonduri pentru diverse persoane fizice cu nevoi speciale si asociatii.

Trofeu acordat de Simona Gherasim, Women’s Success Coach, protagonista copertei Avantaje, editia de februarie, in cadrul Campaniei “Si tu poti fi pe coperta!”, adresate femeilor obisnuite cu povesti neobisnuite de viata.

Anamaria Schweitzer, director executiv al Fundatiei Baylor Marea Neagra Romania, din Constanta, pentru activitatea de coordonare a Centrului clinic de Excelenta HIV si a crearii Laboratorului Mobil de Testare si Consiliere Gratuita pentru HIV si virusuri hepatitice B si C.

Trofeu acordat de Razvan Diratian, director general Avon romania si Moldova.

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Pages: 1 2 3
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!