Now Reading
Proiectul „Sustinem Performanta” destinat jurnalistilor

Proiectul „Sustinem Performanta” destinat jurnalistilor

Revista Psychologies

Proiectul „Sustinem Performanta” isi propune sa promoveze oamenii care prin pasiune si daruire fac performanta in Romania. Campania va face cunoscute atat rezultatele deosebite ale acestora cat si eforturile care stau in spatele acestor rezultate.

Povestile de succes ale celor care au reusit si reusesc sa faca performanta in tara noastra vor fi promovate prin intermediul platformei „Sustinem performanta”, dar si a canalului de comunicare social media, Facebook https://www.facebook.com/SustinemPerformanta.

Jurnalistii care abordeaza in materiale de presa subiecte referitoare la oamenii deosebiti care au reusit si reusesc sa se remarce prin rezultate deosebite, sunt invitati sa se inscrie la concursul: „Sustinem Competitia se adreseaza tuturor jurnalistilor (presa scrisa, radio si tv) care au realizat si publicat/difuzat materiale despre performanta in Romania, cine sunt oamenii care se remarca prin rezultatele deosebite si cine sunt cei care-i sustin in acest demers (profesori, mentori, companii etc).

La concurs pot fi inscrise materialele care au fost publicate in perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Evaluarea va cuprinde doua etape, iar numele castigatorilor vor fi anuntate pe website-ul proiectului – www.sustinemperformanta.ro si in cadrul unui eveniment special, in luna februarie 2014.

Data limita pentru inscrierea in concurs este 1 februarie 2014. Detalii despre conditiile de participare, inscrieri, componenta juriului si premiile care vor fi acordate castigatorilor puteti afla vizitand website-ul proiectului « Sustinem Performanta », la adresa www.sustinemperformanta.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top