Now Reading
Ce să-i dăruiești iubitei tale de Moș Nicolae

Ce să-i dăruiești iubitei tale de Moș Nicolae

Revista Psychologies
ce-să-i-dăruiești-iubitei-tale-de-moș-nicolae

În fiecare an, în noaptea de Moș Nicolae, există tradiția de a le oferi celor dragi câte un cadou simbolic. Iar dacă vrei să îți surprinzi partenera cu un cadou special, îți venim în ajutor cu câteva sugestii, care te-ar putea inspira să faci alegerea potrivită.

O carte

Dacă iubita ta este pasionată de literatură, atunci o carte ar putea fi un cadou minunat de Moș Nicolae. Poți opta pentru un roman de dragoste, semnat de Nicholas Sparks, pentru titluri SF sau poți alege chiar și unul dintre bestsellerurile momentului. De asemenea, poți alege și un album de fotografii cu imagini de colecție din anumite colțuri ale lumii sau cu tablouri celebre și opere de artă. Însă, indiferent de ce vei alege, nu uita ca pe prima pagină să-i scrii iubitei tale un mesaj emoționant.

Un set de pijamale confortabile

În perioada rece a anului o pereche de pijamale pufoase și confortabile ar putea fi un cadou ideal, mai ales pentru serile petrecute acasă, în fața televizorului. Alege o pereche de pijamale cu un mesaj amuzant sau cu un model clasic, confecționate dintr-un material de calitate. Și nu uita să te asiguri că ai ales mărimea potrivită.

Un parfum

Femeile adoră parfumurile, iar dacă știi care sunt preferințele iubitei tale în materie de arome, atunci nu ar trebui să stai pe gânduri, pentru că deja ai cadoul perfect de Moș Nicolae. Încearcă să îți aduci aminte ce parfumuri folosește partenera ta, astfel încât să optezi pentru un parfum cu arome similare. Cu siguranță iubita ta va fi extrem de încântată dacă va găsi în ghete un astfel de dar.

O bijuterie

Poate că vrei să aștepți până la Crăciun pentru a-i oferi iubitei tale un inel cu diamant sau un colier, însă până atunci poți alege să o surprinzi cu o pereche de cercei eleganți, de Moș Nicolae. Acum găsești online diferite modele de cercei din argint Pandora, așa că poți alege oricând o pereche potrivită pentru partenera ta. Dacă este o fire extravagantă, poți alege o pereche de cercei tip candelabru, iar dacă este o fire conservatoare, poți opta pentru o pereche de cercei cu perle.

O cutie cu ciocolată premium

Dacă iubita ta este pasionată de dulciuri, atunci o poți surprinde cu o cutie plină de ciocolată belgiană. Alege cele mai sofisticate sortimente, un ambalaj elegant și o felicitare originală, pe care să le poți așeza în noaptea de Moș Nicolae în pantofii iubitei tale. De asemenea, poți opta și pentru o cutie de macarons sau pentru niște eclere delicioase, în funcție de preferințele partenerei tale.

O trusă de farduri

O trusă de farduri este mereu binevenită, iar orice femeie ar aprecia un astfel de cadou. Iar dacă partenera ta este pasionată de make-up, atunci va fi extrem de încântată dacă va primi de Moș Nicolae un asemenea dar. Însă, înainte de alege fardurile, ar trebui să te gândești foarte bine la produsele pe care iubita ta le folosește de obicei, astfel încât să optezi pentru o paletă de nuanțe care să o avantajeze. Dacă aceasta are ochii verzi poți alege farduri în nuanțe arămii, iar dacă are ochii căprui poți opta pentru culori mai reci, sau chiar și pentru nuanțe mai închise.

O pătură pufoasă

Ce cadou poate fi mai potrivit în perioada iernii decât o pătură pufoasă? Dacă partenera ta preferă să își petreacă serile de weekend acasă, uitându-se la filme și seriale, atunci o pătură pufoasă i-ar asigura tot confortul. Alege o pătură dintr-un material de calitate, dar care să nu fie foarte voluminoasă, astfel încât să poate fi depozitată ușor pe timpul verii.

Așadar, cu puțină inspirație poți alege cadoul perfect de Moș Nicolae pentru iubita ta. Ține cont de sugestiile pe care ți le-am oferit, dar și de hobby-urile și pasiunile iubitei tale și surprinde-o cu un cadou special.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top